Inlägg från: Anonym (hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hm)

    Vad tror ni händer efter döden?

    Ingenting, du vet inte att du är död, du känner inget, du är bara borta. När du sover tänker du ju inte att du sover, förutom om du drömmer....så tror jag.

  • Anonym (hm)
    Anonym (död) skrev 2017-04-25 15:48:02 följande:

    Jag har varit död två gånger, och ingen av de gångerna har jag varit annat än just död. Någon andra sida eller något har jag inte sett till.

    Jag kan tillägga att jag var starkt troende den ena gången, och var övertygad om att en ängel stod vid min sida och väntade. Lugn och trygg det gigantiska chaos som var akutintaget och operationssal fanns ängeln där och tröstade och sa att strax skulle vi lämna jorden och fara till himlen, smärtan skulle försvina och allt skulle bli bra igen. När allt försvann kände jag, i de där sista ögonblicken, bara tacksamhet och förväntan.

    Ni kan ju förstå hur besviken jag blev när jag vaknade igen och insåg att himlen inte fanns.

    Så nu vet jag att det är det här livet vi har, det är det här livet vi ska göra det bästa av, det här livet vi ska kämpa för att få leva. När det tar slut så är det slut, och då kan vi bara hoppas att vi lämnar i alla fall vår egna lilla bit av världen bättre eller i alla fall lika bra som när vi kom till den.


    Fast du var ju uppenbarligen inte DÖD eftersom du återupplivades och kunde göra det.
Svar på tråden Vad tror ni händer efter döden?