Inlägg från: Anonym (Undrar samma!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar samma!)

    Seriöst! Varför ställer män inga frågor?

    Har alltid undrat samma sak! Man är på dejt och de ställer en eller två pliktskyldiga frågor. Sen blir de förvånade när man inte vill träffas igen. Eller när manliga bekanta proklamerar att de är intresserade av en. Men vet ingenting om en eftersom de aldrig frågar något, ställer följdfrågor eller uppmuntrar när man berättar något!

    (Och, skit i att diskutera mer med han som kallar sig "Ointresserad" - vi har hört vad han tycker och naturligtvis kan han bara tala för sig själv och inte för andra män.Vad hans bittra och misogyna åsikt beror på kan man bara spekulera i, men här kan man verkligen tala om ointressant. )

    Vill höra fler perspektiv, följer nyfiket!

  • Anonym (Undrar samma!)
    Anonym (Ointresserad) skrev 2017-04-24 17:59:54 följande:

    Jag är intresserad av hur personen är och att höra hennes tankar. Fast att höra detaljer vad hon gör på jobbet etc är för mig fullständigt ointressant eftersom det inte ger mig något.

    Vad ger sådan information dig?


    Denna synpunkt är iofs inte bitter o misogyn utan fullt förståelig och sympatisk. Däremot att vägra läsa kvinnliga författare pga att de skulle vara mindre intressanta, märklig åsikt.

    Men, låt inte den här tråden handla om en person.
  • Anonym (Undrar samma!)
    fluu skrev 2017-04-24 18:33:19 följande:

    Det tycker jag visst att mään gör, intressanta och talförda män.


    Ja, det finns självklart många män som gör det, som sagt: intressanta och talföra män. Och det finns kvinnor som bara pratar om sig själva också. Men jag har träffat på mååånga män som inte ställer frågor. Samtalen med dem tenderar ju att bli ytligt och ointressant i längden.

    Det mest spännande är alla de män som försöker fånga ens intresse genom att skryta om sig själva utan att ställa frågor om mig. Hur tror de att man ska bli intresserad av dem då? Supermärkligt.
Svar på tråden Seriöst! Varför ställer män inga frågor?