Inlägg från: K med lilla E |Visa alla inlägg
  • K med lilla E

    Vill inte ha barnet

    Anonym (Ensambarn) skrev 2017-05-03 23:56:56 följande:

    Du är det första ensambarn jag hört talas om som inte önskat sig syskon. Jag känner många som idag är vuxna som var ensambarn och ingen har sett det som positivt. Jag frågade min dotter vad hon tyckt om inte hon haft sin lillebror. " Tråkigt" svarade hon direkt.

    Sen tycker jag att det var fel och fult av din man att pressa dig så. Man ska vara överens om barn.

    Du behöver snart bestämma dig. Om du bestämmer dig för att behålla barnet måste du också försöka aktivt att ändra dina tankar, försöka gå in för att det blir bra med ett till barn, din son kommer att få stor glädje av ett syskon.

    Om du väljer abort bör du göra det så snart som möjligt. Jag gjorde abort i vecka 15 av ett barn med svåra fosterskador och det var fruktansvärt, den värsta dagen i mitt liv. Du kommer att behöva föda fram fostret. Jag säger det inte för att avskräcka men det blir jobbigare ju längre tiden går.

    Kan det inte också delvis vara hormonerna som spökar? Om du mått illa så är det jobbigare under andra graviditeten när man har ett barn att ta hand om.

    Har du talat med din man om hur arg och besviken du är på honom för att han pressade dig till att bli gravid?

    Lycka till!


    Här är i alla fall en till som trivs toppen med att vara ensambarn! Har aldrig saknat syskon och tycker inte att det varit ett dugg jobbigt att vara ensam när mina föräldrar åldrades och blev sjuka. Ser tvärtom många syskon som bråkar om vem som ska ta hand om gamla skröpliga föräldrar, kiv och osämja. 
Svar på tråden Vill inte ha barnet