• Klonopin

    Tjejen vill ha "hårda tag"?

    Min nya tjej sa sist vi hade sex att hon gillar "hårda tag". Hur långt kan man gå utan att det "blir för mycket"? Började med att jucka in den kraftigare o hårdare. Vi har provat de vanligaste ställningarna. Jag gillar också att slicka henne, o hon suger av mig.

    Tips välkomnas!

  • Svar på tråden Tjejen vill ha "hårda tag"?
  • Klonopin
    Domesticgoddess skrev 2017-05-21 16:34:43 följande:

    Gissar att din flickvän inte är så värst erfarenhet av hårdare sex? Tänker att om hon vore det hade hon inte uttryckt sig så luddigt..

    Det är en svår sits för dig och absolut nödvändigt att prata om vad begreppet innebär för henne; vill hon bli tagen hårt bakifrån och dragen i håret / smiskad, fasthållen och munknullad tills tårar och mascara rinner eller fastbunden och piskad? Är slag ok eller bara örfilar eller ingetdera?

    Begreppet "hårdare tag" kan betyda så ofantligt olika saker och det kan bli en väldigt olustig situation för alla involverade om man inte väldigt tydligt pratar igenom såväl hårda som mjuka gränser innan.


    Nä, så hårt kan jag väl inte tänka mig...? Men i.o.f. är hon totalt immun mot smärta! Vi testade att slå varandra lite på stjärten med en fjäderbatong, o hon tål betydligt mer än mig... Hon har blivit gripen av polis, o betedde sig våldsamt, men var helt immun mot deras pepparspray!

    Men, då går jag försiktigt fram o tar ett steg i taget!
Svar på tråden Tjejen vill ha "hårda tag"?