• nevermind

    Kontakta pappan till mitt ofödda barn eller inte?

    Trodde först du menade att kontakta pappan när barnet fötts, då hade jag sagt nej. Men som du beskriver det nu så tycker jag att du ska ringa. Förvarna honom gärna. Ifall han är hos nya tjejen eller nåt, hos föräldrarna etc. Ännu bättre är kanske att träffas. En fika kanske?

  • nevermind
    Anonym (SåÄrDet) skrev 2017-05-26 08:56:13 följande:

    Just sådana psykos som man är livrädd för att knulla, trots skydd för och slippa eventuellt bli gravid så blir du gravid och då bestämmer dig för att behålla??? Mycket egoistiskt av dig.


    Okej. Tack, då vet vi.
  • nevermind
    Anonym (-) skrev 2017-05-26 10:32:33 följande:
    Men respektera att han inte vill vara pappa!

    Ts behöll mot hans vilja, hon ska väl inte komma här och söka empati för att barnet kommer att vara utan sin pappa då. Hon får helt skylla sig själv.
    Hon blev inte gravid mot hans vilja.
  • nevermind

    När jag läser en del svar i såna här trådar inser jag att jag haft en otrolig tur som träffat en riktig man, en bra människa. Jag blev gravid trots skydd. Vi har diskuterat innan hur vi skulle göra i ett sånt läge, trots det tog han ingenting för givet. Han dubbelkollade till och med några dagar efter beskedet om jag verkligen ville genomföra aborten. Han hade varit okej med att jag behållt även om det inte var det han mest ville. Han hade ju också haft sex. Han hatar dumma jävla karlar som håller på som TS ex.
    Men nej, min sambo är ingen hjälte. Bara så som man ska vara.

  • nevermind
    Anonym (-) skrev 2017-05-26 10:30:34 följande:
    Och om han övergivit sitt barn? Han är väl förmodligen inte redo att bli pappa, det var ju därför han använde skydd. Tycker att du gör fel som försöker skylla på honom. "Fullkomligt övergivit sitt barn" blablabla. Det finns väl anledningar till att han inte kan vara pappa just nu. Det enda vi har här är ju ts version...

    Han måste ju inte direkt nämna att han är ofrivilligt pappa och har 0 kontakt med sitt barn, eller hur? Sedan tror jag faktiskt inte att det spelar så stor roll. Bra att han är utan barn, många kvinnor brukar faktiskt dra sig för män som har småbarn. Inte så många kvinnor som vill vara styvmorsa till andras barn.
    Jag är lyckligt barnfri, vill varken ha biobarn eller bonusbarn. Men om jag får reda på att min sambo har ett barn han övergett så hade han åkt ut med huvudet före.
Svar på tråden Kontakta pappan till mitt ofödda barn eller inte?