• Tecum

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    Jag erkänner gärna att jag tycker att det är snyggare med långt eller halvlångt hår på kvinnor. Men då jag tänder på andra saker spelar hårlängden mindre roll.

  • Tecum
    Haskel skrev 2017-06-07 23:15:15 följande:
    Det bästa sättet att bli tant, är att precis efter 40 klippa sig kort. Har man tidigare haft långt hår, och i mogen ålder klipper sig kort, ser man plötsligt minst 10 år äldre ut som kvinna. Betydligt mindre attraktivt generellt sett.
    Bra formulerat, så är det! Man kan fundera på de kvinnor 40+ som beklagar sig över att det är svårt att hitta bra män och att män bara vill ha yngre, har de klippt sig kort? Då gör de det svårare för sig.
  • Tecum
    Anonym (?) skrev 2017-06-08 18:36:09 följande:
    men allvarligt, det hänger på håret?
    Om man vill göra intryck genom sitt utseende (något som många här ser som viktigt) ja då kan det hänga på håret.
  • Tecum
    Studentpappa skrev 2019-09-15 20:32:18 följande:
    Det brukar ju bli kortare ju äldre kvinnan blir och det är ju ett perfekt sätt att påskynda åldrandet utseendemässigt.

    Jag tycker det är ungefär lika snyggt som halvmåne på en man.
    Stämmer! Det är liksom inte läge att noja över ålder som försämrar utseendet om de samtidigt väljer att klippa sig kort.
  • Tecum
    Rosebud skrev 2019-09-18 12:44:51 följande:
    Det krävs en del guts och självkänsla för en kvinna att klippa sig kort. Först har man den egna traditionen och fostran. Sen även att ev. ta hänsyn till vad andra tycker.

    För de flesta blir det ett mellanspel men det finns några som i långa år väljer att vara kortklippta. Varför lär vi väl aldrig få veta men somliga passar bra i det. Här har vi en till:
    De tär väl tvärtom, det krävs guts och självkänsla av en äldre kvinna att behålla sitt långa hår. Majoriteten av 50+ klipper sig mer eller mindre kort.
Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?