Inlägg från: Anonym (Go for it!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Go for it!)

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    Kort hår på kvinnor är hett. Lite beroende på frisyr så klart. Men det signalerar power och fan anamma. Skit i alla konventienella normjägare och begränsade killar.
    Det är ju du som ska trivas:)

  • Anonym (Go for it!)


    En fördomsfull idiot entrar tråden;)
  • Anonym (Go for it!)
    Plazma skrev 2017-06-08 00:51:42 följande:

    Kan bara svara för mig själv. Men jag tycker att det är max 1 på 1000 kvinnor som ser bra ut i kort hår. Det ska vara minst axellångt. Är man 40 år och klipper sig kort då blir hon tant delux på en gång.. Skulle min fru säga att hon skulle klippa sig skulle jag hota med skilsmässa.. ????


    Samma här om min man bestämmer sig för att bli flintis!
  • Anonym (Go for it!)
    Anonym (Mr L) skrev 2017-06-09 20:03:36 följande:
    Ja, det är extremt avtändande med kort hår på en kvinna. Det signalerar att hon vill vara man.
    Helt jävla otroliga kommentarer..har ni fått hjärnsläpp hela bunten?

    Är det samma med alla hipsterkillar och rocksnubbar a al Hells Angels som har långt hår? Vill de vara kvinnor i sina skägg och handväskor  på sina brummande bågar?
  • Anonym (Go for it!)
    Normativ skrev 2019-06-25 07:49:46 följande:

    En kort välklippt frisyr gärna med längre lugg är enastående sexigt. En kvinnas nacke är jämte höfterna det sexigaste som finns och framträder såklart bättre med kort (eller uppsatt) hår.


    Insämmer totalt. Kan inte förstå hur stereotypt människor tänker. Långt ifrån alla kvinnor passar i långt hår. Alla har ju inte ett bra hår till att börja med. Vissa blir riktigt sexiga när håret åker av. Ta kvinnor som Emma Watson, Rihanna,  Hal Berry, Michelle Williams, Carey Mulligan, Pink, Natalie Portman, Kristen Stewart, Audrey Hepburn. Winona Ryder, Twiggy, Audrey Tatou, Linda Evangelista, Sharon Stone, Charlize Theron mfl, samtliga betydligt snyggare i kort än långt. Deras karaktärer kom helt fram.
  • Anonym (Go for it!)
    Anonym (tjena) skrev 2019-06-25 13:43:23 följande:
    Visst dessa är snygga kvinnor med bra ansiktsdrag och vackra kroppar att de är attraktiva i vilken frisyr som helst. Men det roliga är att samtliga på listan är ännu sexigare när de haft långt hår.
    Nej faktiskt inte. De blev riktigt tråkiga i långt. Försvann och tappade "it"!
  • Anonym (Go for it!)
    Anonym (Yuck) skrev 2019-06-26 16:48:05 följande:
    Tvivlar på att tonårspojkar fontänsprutar av att se henne. Signaturen Rooshi är en kvinna som ser upp till Kim K samt är ful i kort hår och försöker boosta sitt självförtroende.
    Jag som trodde min rumpa var ful haha...nu kan jag ju show that booty utan att skämmas det minsta;)))) Dessutom få killar att spruta av blotta åsynen. Dagens bästa insikt!
  • Anonym (Go for it!)
    Anonym (Bring it on) skrev 2019-06-27 14:15:17 följande:
    Jag meeed! Synd att inte fler killar låter håret växa mer. Långt hår eller iaf ett hårsvall, eller lite lockar är ju sååå fint och charmigt. Smälter alla ggr
    Män med långt hår är något av det sexigaste som finns...förutsatt att det är bra kvalitet och att snubben passar i det. Alla gör verkligen inte det.
Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?