• Anonym (Måste?)

    Måste man vara rakad?

    Jag är ganska så nybliven singel efter ett långt samboförhållande. Jag har börjat dejta lite smått och märker att frågan "är du rakad?" är rätt vanligt att killar ställer.

    Jag rakar mig inte, inte mer än bikinilinjen om jag ska vistas i bikini. Jag kan inte raka mig för får massa klåda, röda prickar, sveda osv.

    Kommer ingen kille vilja ha mig om jag inte rakar mig? Frågan om man är rakad är ingenting som jag kommer ihåg att killar ställde när jag dejtade senast, innan samboförhållandet, några gjorde det men dem slutade man ju skriva med på en gång då, men nu känns det som om att varenda kille ställer den frågan!

    Kommer jag behöva leva singel resten av livet för att jag inte rakar mig??

  • Svar på tråden Måste man vara rakad?
  • Sorgmantel

    Det finns många män som inte vill ha en rakad mus, eller som inte bryr sig om hur den är egentligen. :)

    Men OM du själv skulle vilja raka så testa en ladyshaver istället om du inte har gjort det redan. Jag klarar inte heller av hyvel så jag använder maskin istället, och problemet med röda prickar är väck :)


  • barbiescupcake

    Vidriga killar! 
    ...Nej, raka dig inte om huden blir skadad! Googla hur du ska göra för att den inte ska bli det om du SJÄLV känner för det

  • Efraim Barkbit

    Klart du inte behöver raka dig. Låter du bli är det snarare ett tecken på att du är medveten och med din tid.

  • Anonym (Gud nej)

    Tillräckligt många har redan sagt det - nej, självklart måste du inte det! Killar som ställer den frågan sorterar ut sig själva i min bok, så jävla barnslig fråga om man har minsta tanke på en annan kontakt än ren sexkontakt. 

    Det finns många som struntar i behåring eller iaf tycker det är betydligt mindre viktigt än andra aspekter så som "vad läser du för bok?" "vad gör dig glad?" "När grät du senast?" "Vad är dina viktigaste mål i livet?"

    Men sen en praktisk grej, jag har heller aldrig kunnat raka mig kring könet utan diverse besvär. Men sedan jag började vaxa har jag haft 0 besvär och känslan är oslagbar - att onanera eller få oralsex veckan efter en vaxning är helt orimligt skönt!

    Dock ser jag till att låta det växa ut när jag träffar någon ny, gillar dom mig inte med hår på fittan är dom inte intressanta. När dom passerat det bokar jag en ny tid på salongen! :P

  • MrFlex

    Jag tycker det är supersexigt med helrakade fittor men inte är det viktigt. Skulle aldrig någonsin få för mig att ställa frågan vid dejtchattande. Verkar ju helt puckat.

    Det är ju en sak man får se med egna ögon om dejtandet leder en dit. Att upptäcka saker är ju en del av det roliga vid en ny bekantskap.

    Dessutom tror jag mig ana att fitthåret gör något av en come back nu. Du kommer absolut inte vara unik och udda med ditt könshår.

  • Anonym (mjaou)
    Anonym (Måste?) skrev 2017-06-20 00:02:46 följande:

    Ansat absolut, det ger mig inga röda prickar eller kli. Men om killen vill ha en rakad tjej och jag inte kan raka mig så är det ju ingen ide att vi fortsätter dejta. Finns ju massvis med tjejer som är rakade som han kan ta istället.

    Jag kan absolut anpassa mig men inte när det kliar och svider konstant i en vecka typ :/


    Helt värdelöst att raka. Blir en massa blemmor och så får man ofräsch stubb. Kan rekommedera vaxning istället. Blir bäst på salong. Håller sig lent länge och inga blemmor.
  • fluu

    För utom att typ andas är det få saker man måste göra.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • Anonym (Laser)

    Hej rekommenderar stark att du testar permanent hårborttagning

    Det finns nu på marknaden lasrar för alla hud och hårtyper.

    Jag har gått på en laser som heter Soprano Ice Platinum. Den finns bara på en klinik i Stockholm / www.tumbalipokliniken.se

    Hade samma problem med extrem klåda och röda prickar

    Har inga sådana besvär kvar

    Oavsett vad så skall du inte behöva raka dig för någon annan. Finns gott om killar som skiter i sånt

  • Anonym (Marie)
    Anonym (Laser) skrev 2017-06-20 21:05:52 följande:

    Hej rekommenderar stark att du testar permanent hårborttagning

    Det finns nu på marknaden lasrar för alla hud och hårtyper.

    Jag har gått på en laser som heter Soprano Ice Platinum. Den finns bara på en klinik i Stockholm / www.tumbalipokliniken.se

    Hade samma problem med extrem klåda och röda prickar

    Har inga sådana besvär kvar

    Oavsett vad så skall du inte behöva raka dig för någon annan. Finns gott om killar som skiter i sånt


    Vad kostar det?
Svar på tråden Måste man vara rakad?