• Anonym (Härligt)

    Är vuxenamning vanligt?

    Vet inte om det är ovanligt eller inte. Men när barnen var små hände det att jag var tvungen att suga om vi var borta utan barn.

    Jag har i senare relationer märkt att nästan alla kvinnor verkar gilla att man lägger sig och suger på deras bröst i soffan när man ser på TV. Kanske hade det inte varit lika populärt om man kallat det amning pga fördomar.

    Min nuvarande älskar det dock lika mycket som jag för vad det är. Hon arbetar nu på att åter få mjölk i brösten.

  • Anonym (Härligt)
    Anonym (Bröstamma) skrev 2019-05-29 13:09:36 följande:

    Hur skulle ni föreslå att man tar upp detta med sin man i fast förhållande sen många år?

    Jag tänder Verkligen på tanken men det är inget min man någonsin snuddat vid.

    Jag Vill Så gärna producera mjölk igen, 14 år sedan sist.

    Ge gärna förslag på allt ni kommer på.

    Mvh rådvill


    Börja med att prova honom. Sitt nära honom i soffan och håll om och smek honom. Led hans hand till dina bröst. Förhoppningsvis vill han då smeka dem. Visa att du gillar det och knäpp upp BH:n. Om han inte gör det själv, så visa att du vill att han kysser och suger på dem. Du bör märka om han har något intresse. Har han det så försök att lägga honom, så han kommer åt ordentligt. Prata sedan om hur mycket du tyckte om det. Säger han samma sak, så säg att du skulle gilla att han gjorde det ofta. Vill han det, så kan du efter några dagars sugande även tala om mjölkproduktion.

    Ungefär så gjorde min fru när hon berättade om sin önskan för något år sedan. Hon skaffade sig en elektrisk pump som hon använde varje dag. Tyvärr kom en operation i vägen, så först nu har hon åter börjat använda den, samt att jag suger några gånger varje dag.
Svar på tråden Är vuxenamning vanligt?