• Anonym (EL)

    Vad döljer han? Vem var han med?

    Jag har varit tillsammans med en kille i över ett år men vi har känt varandra i mer än ca 10 år. Vi bor inte ihop än men funderar på att göra det snart.

    För några dagar sen var allt så fint, frid o fröjd med mycket kärlek i atmosfären men allt förändrades bara sådär och helt oväntat. Jag vill gärna ha era åsikter, synpunkter och råd.

    I söndags natt hade vi en liten konflikt men inget stort men det slutade med att han la på mig luren utan att säga hejdå men vi blev inte osams.

    På måndagen hörde han inte av sig så jag skrev ett sms och han svarade men jag ringde honom efter någon timma för att förklara hur besviken jag var på honom för hans sjukliga beteende men han hade bråttom för att han skulle städa och ville att jag skulle återkomma men jag bad honom vänta med städningen några minuter men det kunde han inte så han bestämde sig för att lägga på utan att ens säga hejdå men jag kände på mig att det var något som inte stämde. Jag kokade ännu mer för hans beteende men bestämde mig för att ringa honom igen efter 3 timmar men jag var upprörd och irriterad så jag skällde ut honom för att han hade ignorerat mig på hela dagen och därefter la jag på honom utan att ens säga hejdå. Jag va så besviken på honom för att han inte hade hört av sig på hela dagen, i vanliga fall pratar eller smsar redan när vi vaknar.

    Han ringde inte tillbaka men han skrev ett kort sms om att jag håller på att förstöra allt. Sen försvann han men jag sms:ade honom hela tiden om hur jag kände tills efter midnatt då jag hade lugnat ner mig så jag bestämde mig för att ringa honom. Hans mobil var avstängd så jag sms:ade och bad honom att ringa upp mig vilket han gjorde och jag frågade vad han gjorde så sa han att han va full och det var tack vare mig men han va inte full. Sen sa han att han hade ont i magen pga alkoholen och måste på toa men skulle återkomma därefter men han var borta i mer än en halvtimma. Jag ringde honom hem och han svarade och sa att han mådde dåligt och skulle lägga sig men han lät bra. Samtidigt så hörde jag någon röst i bakgrunden (tror det va en manlig röst) men min kille va snabb o la på mig. Jag ringde till både mobil och temanummer i 4 timmar och skrev sms om att jag hörde att någon va där och bad han svara men han gjorde inte det. På tisdagen var han borta hela dagen tills jag ringde och då hörde jag att han var påverkad. Han avslöjade att på dagen hade han varit ute med en killkompis och att de va på krogen senare på kvällen. Jag bad honom glömma bort mig o gå vidare. Jag blev självklart sårad och besviken. Det som sårar mig mest är att han bytte ut mig och samtidigt ljög för mig. Jag skrev sms efter sms och han va helt tyst tills vid midnatt ringde han och fortfarande full. Han ändrade på sin historia och sa att han hade varit hemma helt själv. Jag bad honom att vara ärlig men han envisades med att han talade sanning men tills slut sa vi godnatt och la på.

    Idag ringde han själv och han var sig själv och vi pratade. Jag bad honom att vara helt ärlig igen och lägga fram alla kort men han förnekade allt igen. Sen så säger han ok min kompis var hos mig och vi drack, vadå har jag gjort något fel? Jag har inte ljugit!!! Sen säger han att jag låter så sjuk som inbillar mig en massa. Jag vet fortfarande inte vem han har varit med och varför han ljög för mig! Hade han varit med en killkompis varför ska han ljuga? Vad döljer han? Hjälp mig! Jag vet inte hur jag ska få fram sanningen när han försöker få mig att tro att det är jag som är galen o inbillar mig en massa. Vad tror ni eller vad skulle ni ha gjort? Han säger att han älskar mig och vill ha mig men om man vill ha någon, hur kan man välja bort den personen när man själv vill ha roligt. Hur ska jag gå tillväga?

    En vilsen själ

  • Svar på tråden Vad döljer han? Vem var han med?
  • Anonym (EL)
    Anonym (M) skrev 2017-07-20 02:03:50 följande:

    Att han är den skyldige? Herregud du får det att låta som att han har mördat någon. Du låter extremt manisk i dina inlägg.


    Att gå bakom ryggen på sin partner? Är det ok?
  • Anonym (EL)
    Anonym (SåÄrDet) skrev 2017-07-20 01:57:36 följande:

    Jag skällde ut honom för att han hade ignorerat mig på hela dagen... och att han i te säger hej då???

    Du är fan psykiskt sjuk... jag skulle fan gjort samma sak..

    Dont put your dick in crazy


    Jag tror snarare att du själv är psykiskt sjuk!!! Inte ens värt att läsa din fula kommenta!!!!!!
  • Anonym (M)
    Anonym (EL) skrev 2017-07-20 02:07:01 följande:

    Att gå bakom ryggen på sin partner? Är det ok?


    Har jag skrivit det? Du inbillar dig ju faktiskt saker, det visar du nu i tråden.
  • Anonym (SåÄrDet)
    Anonym (EL) skrev 2017-07-20 02:09:10 följande:

    Jag tror snarare att du själv är psykiskt sjuk!!! Inte ens värt att läsa din fula kommenta!!!!!!


    De flesta här inne skriver samma sak. Du verkar vara psykist sjuk. Om jag var han skulle jag SPRINGA.

    Men jag försår att saningen gör ont att läsa.
  • Annita

    Jag tycker inte att man ska kalla någon "psykiskt sjuk" helt lättvindigt, baserat på ett inlägg skrivet i affekt.

    Men TS, ert förhållande är inte sunt. Ni gör varandra illa och skapar drama, och ägnar flera dygn åt att bråka och vara helt uppslukade av detaljer och tidpunkter och anklagelser av olika slag.

    Ni gör nog klokt i att släppa tankarna på att flytta ihop, det skulle göra allt värre (trots att du kanske tänker att då skulle du ha bättre "koll" på honom, kanske tänker han samma sak?).

    En del människor verkar nästan beroende av drama - det måste slita mycket på både en själv och omgivningen. Jag är övertygad om att det bästa vore att ni gick skilda vägar, sorry TS.

  • Afterlife
    Anonym (EL) skrev 2017-07-19 18:56:22 följande:

    Anledningen till att jag misstror honom är för att han har ljugit förut och även varit otrogen. Han var inte ens hemma när han sa att han städade. Jag hörde att han va ute! Jag skulle inte misstänka något om han var ärlig


    TS, de flesta låter väldigt hårda mot dig. Jag kan tänka att du är väldigt ung. Det är lätt att fastna i den här sortens förhållanden och beteenden när man inte har så mycket erfarenhet.

    Du skriver alltså att han har ljugit och varit otrogen mot dig förut. Jag förstår att det gör dig misstänksam. Men du behöver kanske inse att ett förhållande där tilliten inte finns (befogat eller ej) inte är ett bra förhållande. Orkar du gå och vara såhär misstänksam (och kontrollerande)? Tänk vilken befrielse att bara släppa den där killen och gå vidare och kunna andas igen?
    Jag reagerade också som du när jag blev bedragen av min första pojkvän i tonåren. Det var vedervärdigt. Och jag önskar att någon sagt till mig att ett förhållande inte skulle kännas så, ett förhållande ska inte ge ångest. Oavsett om det beror på hur du är eller vad han gjort.

    Ta ditt förnuft tillfånga och släpp honom. Du mår inte bra av det (och säkerligen inte han heller). Du kommer ändå aldrig kunna lita på vad han säger när det gått såhär långt.
  • Fånga dagen

    "Han ringde inte tillbaka men han skrev ett kort sms om att jag håller på att förstöra allt. "  Det låter nästan som en varning, från någon som börjar få nog.

      Kanske inte första gången du bedriver telefonterror..  Intrycket man får är att du betedde dig hysteriskt, när du jagade honom med dina samtal och sms.

    Du menar att du vet att han ljög. Varför kunde du inte nöjt dig med den vetskapen då, istället för att gå fullständigt bananas med dina samtal?

    Han har ljugit för dig förut, och även varit otrogen. Trots det har du funderat på att flytta ihop med honom snart.??

  • Anonym (drama)
    Anonym (SåÄrDet) skrev 2017-07-20 02:29:11 följande:
    De flesta här inne skriver samma sak. Du verkar vara psykist sjuk. Om jag var han skulle jag SPRINGA.

    Men jag försår att saningen gör ont att läsa.
    Dem flesta här inne överdriver som in i helvete!


  • Anonym (oh lord)

    Sluta upp och smsa och ringa honom hela tiden, jag hade blivit jätteirriterad om min kille hade hållt på så.
    Dessutom låter det inte som om ni har en direkt bra o hälsosamt förhållande, sorry det hör förhållandet kommer inte att funka, han verkar inte kunna kommunicera och du går crazy så fort man inte svarar... 

Svar på tråden Vad döljer han? Vem var han med?