Inlägg från: LillaTjockaBertil |Visa alla inlägg
  • LillaTjockaBertil

    Gravid, behålla fast killen inte är redo

    Msaaa skrev 2017-07-22 06:18:17 följande:

    En abort känns inte ok egentligen. Skulle jag göra en till nu känns de som att jag gör de för "hans skull" igen isåfall. Och jag blev en annan person efter aborten som jag gjorde för ett par månader sedan. Hamnade i någon depression och tänker fortfarande på det nu även om de värsta gått över. Var jobbigt ett tag efter för att jag tyckte att de var hans fel. Var arg på honom för han fick mig att göra en abort som jag inte ville. Fast jag inte blev tvingad.. Men jag vill ju att han ska bli lika glad som jag, att han ska vara redo..

    Men som du skriver så tycker jag inte heller att jag tvingar honom och jag har även sagt till honom att en abort är skittuff (tyckte jag) och jag använder det inte som preventivmedelsmetod.. Han vet ju vad riskerna är menar jag och hur ett barn blir till! Tycker de är lika mycket mitt "fel" att vi hamnat i den här situationen igen som hans. Och skulle jag inte kunna få barn i framtiden av någon anledning så skulle jag ångra mig något fruktansvärt. Då skulle jag nog inte känna samma mening med livet..


    Om han struntar i kondom trots att du förklarat att du inte använder preventivmedel och att du inte vill gå igenom en abort till får han skylla sig själv. Självklart ska du behålla barnet om det är det du vill.
Svar på tråden Gravid, behålla fast killen inte är redo