Inlägg från: Anonym (Lina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lina)

    11 årig tjej vill ha fodrade Galonkläder

    Jag hade köpt riktiga vinterkläder också. Ska hon klara det kalla halvåret med bara regnkläder? Jag köper alltid både vinterkläder och regnkläder till mina barn.

    Om hon har kompisar och går i en bra klass så hade jag köpt regnoverallen och vinterkläder. Ont om kompisar och går i dålig klass tvådelat och vinterkläder.

    Om hon bara tillåts ha en enda uppsättning vinterkläder under vinterhalvåret så hade jag hellre hoppat över regnkläderna.

  • Anonym (Lina)
    Jonas92 skrev 2017-08-10 07:33:46 följande:
    Har provat skalställ tidigare och de va ingen höjdare tyckte ja. Nu fick min dotter välja och då fick de bli en fodrad Galonoverall för de va de hon tjata om och hon är en tjej som gillar att va ute i alls väder och leka trots att hon är 11 år.
    Jag tror det blir bra. Fint att hon vet vad hon vill! Det kommer hon långt med hela livet. Bra även att hon känner sig trygg med kompisarna, så trygga borde alla barn känna sig i sina klasser. 

    Men jag måste säga att jag bor i Skåne och köper varje höst både regnläder och vinterkläder. Yngsta får fodrad galon och den äldre skalkläder men båda får en rejäl vinteroverall också. Och en vinterjacka. Fodrad galon är kallt i snö och vissa veckor har vi snö i Skåne, vissa vintrar mer än andra. 
Svar på tråden 11 årig tjej vill ha fodrade Galonkläder