Inlägg från: felicityporter |Visa alla inlägg
  • felicityporter

    Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?

    Han 21 och jag 38 så det blir 17 års åldersskillnad som mest neråt. Hade en konstig knäppisperiod i samband med att jag slutade med oxy och började på subutexprogrammet 2016 där jag en väääldigt kort period dejtade en gammal knarkare som var typ 20 år äldre också. Eww!

  • felicityporter
    Anonym (V) skrev 2023-09-19 20:36:25 följande:
    Fast ärligt, hur många män har sex med nån som är 34 år äldre än dem själva? 

    Inte många. Skulle Leffe kunna tänka sig det? Don't think so. Så män som säger "ålder har ingen betydelse" menar i själva verket "så länge tjejen är betydligt yngre än mig". 
    I beg to differ? Jag är 38 och har haft många killar i 20-årsåldern som velat ha mig. Har absolut inga problem att få en 21-åring eller en 51-åring om jag vill, men de flesta kandidater har varit 20-nånting. Trots att jag är en frånskild kvinna på 38 med 2 barn.
  • felicityporter
    Anonym (Leffe) skrev 2023-09-20 10:25:49 följande:
    ja, men har jag fel? inbillar jag mig att de flesta sa att jag gjorde fel, oavsett vad jag gjorde?
    Ta dina mediciner och en paus från internet ett tag.
  • felicityporter
    Anonym (M) skrev 2023-10-18 15:05:38 följande:

    Jag 16, han 55.


    Var det frivilligt från din sida? Jag tyckte själv att alla över typ 35 såg ut som riktiga gubbar, så en 55-åring hade jag sett som pensionär i stort sett.
  • felicityporter
    Anonym (M) skrev 2023-10-18 15:30:36 följande:
    Det var frivilligt. Alla över 35 är ju gubbar och inte tänder jag på samma sätt på dem som killar i min ålder. Men kan vara kul att leka ibland 😜 55-åringen är typ miljonär och bjuder på sjukt lyxiga restauranger och annat kul
    Okej, så en laglig version av prostitution alltså.
  • felicityporter
    Anonym (M) skrev 2023-10-18 17:20:40 följande:
    Alltså jag är inte säker vad jag ska tänka nu!! Har ju inte sett på det som prostitution. Skulle knappast ha sex med honom om jag inte skulle få den lyx han ger. Men inte skulle jag heller ha sex med honom om jag inte hade lust till det. Det är liksom hela grejen med helt overklig lyx, dyra kläder, hotellsvit med jacuzzi och en svinrik äldre man som .... ja alltså svårt att beskriva det här men det är ju den här känslan jag vill ha och jag gör det ju inte för att tjäna på det utan för att det känns helt overkligt och spännande. Jag kallas ju hora typ varje dag så brukar inte bry mig mer om det, men nu är jag faktiskt lite osäker!! Är det prostitution??
    Ja det är det. Du har sex med honom för att leva i lyx och få dyra kläder och skriver ju också att du inte hade gjort det om han inte erbjudit dig den lyxen. Det är prostitution helt solklart, om än maskerad i laglig skrud.
Svar på tråden Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?