Inlägg från: Anonym (Allt går att lösa!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Allt går att lösa!)

    Abort vecka 17+

    Du kommer få föda fram ett väldigt utvecklat barn. Risken finns även att barnet lever en stund.

    Sen borde din sk kille leta efter lösningar istället för att dra i handbromsen för att han får panik! Ni är väl inte hemlösa precis? Ni kommer få barnbidrag och föräldrapenning. Köp saker via loppisar på facebook t ex. Ni har ca 23 veckor på er att fixa.

    Och till sist... Jag tror definitivt att ert förhållande kommer dö om du genomför aborten.

  • Anonym (Allt går att lösa!)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-08-29 12:55:48 följande:

    Hon har skrivit att hon behöver stöd och inte era dåliga råd! Hon skriver ju inte att han tvingar henne göra abort! utan att hon är mellan ska jag eller ska jag inte! och vad vet ni han kanske sagt åt henne från dag 1 men skriver här från förra veckan och inte vill erkänna sitt fel! det kan likaså vara hon som satt sig själv i den situationen på grund av era dåliga råd ni kommer med här! så ge henne STÖD och inte era DÅLIGA RÅD!


    Så abort är det enda alternativet baserat på din egna historia? Vet du, jag tror faktiskt ts skulle klara av en graviditet och barnet sen utan problem. Valde själv att behålla ett sk oönskat barn. Klarade mig jättebra utan pappan. Han är 10 år och bor med mig. Egentid mm får man alltid offra helt eller delvis den dagen man väljer att behålla sina barn.
  • Anonym (Allt går att lösa!)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-08-29 13:35:51 följande:

    Var står det?? vart har jag skrivit det miss smartis? Jaha okej han är 10 och bor med dig? trevligt, men du berättar inte om den andra helvetes delen, "du klara dig" klarar sig gör även en narkoman här i sverige men frågan är hur din son mår idag utan en pappa vid hans sida på grund av att du lämnade honom utan en? 


    Han klarar sig faktiskt utmärkt då min sambo är hans pappa idag. Du vet, Dna gör ingen till en pappa

    Och eftersom du har taggarna utåt, du "misslyckades" och får din situation att verka vanlig. Anser dock att din situation är worst case scenario och visst, bra att du berättar men få det inte till att ts kommer hamna där. Pappan till ts barn har fått panik och ångrar sig nu. Med hjälp och stöd kommer de klara det. Ensam eller tillsammans.
  • Anonym (Allt går att lösa!)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-08-29 14:17:09 följande:

    Ha ha! jag misslyckades? ja kanske det men jag kan åtminstone stå för det! Ja men du lyckades ju utmärkt då din sambo är hans pappa idag, din sambo kommer aldrig att bli hans pappa! Min mors sambo blev aldrig min far trots de levde tillsammans i 20 år. Din son kommer inom kort börja ta upp sin pappa och vela träffa sin pappa vad ska du då säga? ljuga som du gör nu med att du har lyckats? säga att hans pappa lämnade honom?


    Nej aldrig biologisk pappa. Men en pappa är mer än bara hans Dna. Och du, min son vet att hans biologiska pappa inte vill ha kontakt. Och har sagt att vill han ändå kontakta honom någon gång så stödjer jag honom samt hjälper. Och återigen, bara för att du gjort si eller så eller haft det på annat sätt så måla inte över det på ts.
  • Anonym (Allt går att lösa!)
    Anonym (Anonym) skrev 2017-08-29 17:20:31 följande:

    Tycker att alla ska lägga av med sitt strunt nu och stötta kvinnans beslut oavsett vad det är för beslut hon ska ta! hon behövde stöd och inte råd! Så sluta komma med era elaka kommentarer om vad det är och inte är! Oavsett vad så är det hon som kommer få ta ansvaret och inte någon av er som babblar på med massa skit! Hon har det nog otroligt jobbigt och behöver ännu en gång STÖD inga RÅD! Så ge henne stöd nu. 


    Att stödja någon innebär även att ge råd!

    Men du kan ju lägga av med ditt domedagsdravel och yrande om saker du bevisligen inte vet ett jävla skit om!
Svar på tråden Abort vecka 17+