Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Abort vecka 17+

    Hej! Jag var i samma situation som du för 3 år sedan! Min sambo ville inte ha barn medan jag ville så gärna det och lurade mig själv att han också ville det. Jag försökte hela tiden dröja ut på tiden så att det skulle vara försent och sa att han kommer vela ha barnet när han ser barnet och så vidare tills en dag det blev försent. Sambon packade sina väskor och lämnade mig och ville absolut inte ha med mig att göra under några omständigheter och sa åt mig att jag tvingade honom till det vilket jag gjorde och inte borde gjort. Ett stort misstag om man tror att det ska bli bra för det blir det knappast. Jag fick min lilla dotter som träffat sin pappa cirka 4 gånger bara han hatar mig och lilla Tess bor i en fin fosterfamilj då jag inte kunde klara av att ta hand om henne! Fick aldrig någon fritid och jag slutade plugga mitt liv blev en röra och jag ångrade mig rejält för jag förstörde inte bara sambons och Tess liv utan mitt eget också. Nu lever vi alla isär men Tess har det bättre i fosterfamilj än hemma hos mig! Jag gav mig i något jag trodde jag hade full kontroll på men hade väldigt fel,så mitt råd till dig är att du inte ska ge dig i något du inte kan klara! Du kan förlora hela ditt liv!
  • Anonym (Anonym)
    viseversa skrev 2017-08-29 11:48:26 följande:
    Men gör det inte då. Om du inte vill men ändå gör det för att han fått kalla fötter kommer du ångra dig hela livet. Och ert förhållande kommer kanske inte hålla ändå då du inte kommer kunna släppa det faktum att han "tvingade" dig till en sen abort. Du har fördelen här med att det är din kropp och vill du behålla barnet så gör du det. Man ångrar inte ett barn men en abort kan man ångra hela livet.
    Man kan faktiskt skaffa barn när som helst det är ju aldrig försent igen! i detta fall förlorar man ju både sambon som älskade en och litade på en och sedan sakta men säkert sitt barn också! Man gör det när det är rätt tid och tro mig den tiden kommer utan att man behöver tvinga en till det! Sambon kommer en dag själv vela skaffa barn utan att du tvingar till det! Alla är ju annorlunda och jag hade precis samma uppfatting som alla ni andra tills det hände mig och jag förstörde min dotters liv och min sambos och så klart mitt eget! 
  • Anonym (Anonym)

    Hon har skrivit att hon behöver stöd och inte era dåliga råd! Hon skriver ju inte att han tvingar henne göra abort! utan att hon är mellan ska jag eller ska jag inte! och vad vet ni han kanske sagt åt henne från dag 1 men skriver här från förra veckan och inte vill erkänna sitt fel! det kan likaså vara hon som satt sig själv i den situationen på grund av era dåliga råd ni kommer med här! så ge henne STÖD och inte era DÅLIGA RÅD!

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Allt går att lösa!) skrev 2017-08-29 13:15:32 följande:
    Så abort är det enda alternativet baserat på din egna historia? Vet du, jag tror faktiskt ts skulle klara av en graviditet och barnet sen utan problem. Valde själv att behålla ett sk oönskat barn. Klarade mig jättebra utan pappan. Han är 10 år och bor med mig. Egentid mm får man alltid offra helt eller delvis den dagen man väljer att behålla sina barn.
    Var står det?? vart har jag skrivit det miss smartis? Jaha okej han är 10 och bor med dig? trevligt, men du berättar inte om den andra helvetes delen, "du klara dig" klarar sig gör även en narkoman här i sverige men frågan är hur din son mår idag utan en pappa vid hans sida på grund av att du lämnade honom utan en? 
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Allt går att lösa!) skrev 2017-08-29 13:43:21 följande:
    Han klarar sig faktiskt utmärkt då min sambo är hans pappa idag. Du vet, Dna gör ingen till en pappa

    Och eftersom du har taggarna utåt, du "misslyckades" och får din situation att verka vanlig. Anser dock att din situation är worst case scenario och visst, bra att du berättar men få det inte till att ts kommer hamna där. Pappan till ts barn har fått panik och ångrar sig nu. Med hjälp och stöd kommer de klara det. Ensam eller tillsammans.
    Ha ha! jag misslyckades? ja kanske det men jag kan åtminstone stå för det! Ja men du lyckades ju utmärkt då din sambo är hans pappa idag, din sambo kommer aldrig att bli hans pappa! Min mors sambo blev aldrig min far trots de levde tillsammans i 20 år. Din son kommer inom kort börja ta upp sin pappa och vela träffa sin pappa vad ska du då säga? ljuga som du gör nu med att du har lyckats? säga att hans pappa lämnade honom?
  • Anonym (Anonym)
    viseversa skrev 2017-08-29 14:11:45 följande:
    Vad är ditt problem undrar jag?
    Vad är ditt problem?
  • Anonym (Anonym)
    viseversa skrev 2017-08-29 14:23:23 följande:
    Jag frågade först. Jag undrar varför du är så sjukt otrevlig? Du kanske tycker en abort i v 17 är en promenad i parken men alla tycker inte lika. Samt att det finns massa lyckliga barn utan pappor. Men du kanske hade valt döden innan ett liv utan en närvarande biologisk pappa?
    Vart står det att jag sagt att hon ska göra en abort? det har jag inte nämnt en enstaka gång! Nej jag valde just att behålla barnet vilket var det mest egoistiska jag kunde göra i hela mitt liv! Det tillåts till att göra abort just för att barn ska växa upp som de ska med 2 föräldrar och inte lämna dem i misär! Tycker att abort är lika mycket egoistiskt som att behålla barnet! säger inte vad som är rätt eller fel att göra för henne det är hennes eget val som hon i slutet kommer att ta oavsett allas råd!
  • Anonym (Anonym)
    viseversa skrev 2017-08-29 14:23:23 följande:
    Jag frågade först. Jag undrar varför du är så sjukt otrevlig? Du kanske tycker en abort i v 17 är en promenad i parken men alla tycker inte lika. Samt att det finns massa lyckliga barn utan pappor. Men du kanske hade valt döden innan ett liv utan en närvarande biologisk pappa?
    Du borde absolut inte sitta här och spela guds barn! För den här kvinnan skulle kunna vara vad som helst en alkoholist eller någon narkoman som du ber föra mer smärta tillbarnets liv
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (...) skrev 2017-08-29 14:35:53 följande:
    Så ett adopterat barn har aldrig än mamma eller pappa då? Tror du inte ha koll på läget riktigt. En mamma och/eller pappa är inte den som "tillverkar" barnen för de kan nästan vem som helst göra. En mamma och pappa är en person som älskar barnet och bortser från sina behov för att barnet ska få det bästa möjliga. En mamma eller pappa är en person är den som gör vad som helt för att barnet ska vara tryggt. DNA har ingen betydelse i det här. Tror du behöver prata med någon kunnig person om din upplevelse. Att säga till andra att alla barn som har ensamstående föräldrar har en dålig uppväxt och att de förstör deras liv de är inte friskt.
    Du är tyvärr inte frisk måste jag säga! Man adopterar bort barn oftast för att barnets föräldrar är narkomaner eller att föräldrarna dör och så vidare! Det är ju så klart annorlunda om föräldrarna dör men är man inte kapabel till att ta hand om ett barn så ska man inte föda ett barn! Du verkar ha växt upp på gatan och missuppfattat vad en mamma och en pappa är! Jag håller fullt koll! Min dotter hon bor på fosterfamilj och de lär ju aldrig bli hennes mamma och pappa! Hon brinner för att få vara med mig och för att få ha kontakt med sin pappa som inte vill träffa henne att se hennes tårar rinna gör mer ont för mig än vad en abort hade gjort för mig! Känner inget mer än skuld för att jag förstört den här stackars fickans liv! 
  • Anonym (Anonym)
    Less is more skrev 2017-08-29 16:12:33 följande:

    Att göra abort på ett friskt dugligt foster i vecka 17 är mord enligt mig. Det blir en förlossning, och barnet kommer att avlida. Man kommer se att det är ett barn.

    Därför är ju abort inget alternativ att tänka på.

    Du har hela livet framför dig. Det du behöver fixa är bostad och sen jobb. Det kanske kan bli en vända till kuratorn, kommunen, sen söka bostadsbidrag, underhållstöd, föräldrapenning och kanske försörjningsstöd. Många barnprylar och kläder för bebisar kan du hitta på second hand eller när du frågar runt bland folk. Lycka till !


    Då är att använda kondom också ett mord då det kunde bli ett foster så då är du lika mycket en mördare som alla som gör abort! Vem är du att utesluta vad som är ett mord och vad som inte är det! Man skulle inte godkänna aborter om det vore så pass illa! Det är ett oskyldigt barn som man för med sig in till en kall värld som man förstör livet på är inte det ett mord? 
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Janelle) skrev 2017-08-29 16:29:16 följande:
    Exakt,hur kan man ens tänka på abort då sent,när dom ville ha barn egentligen?Har inte magen vuxit nåt och alla hormoner som gravid i nästan v 18?
    Det är ju just det vi inte vet! Det kan vara hon själv som satt sig i den situationen då sambon aldrig ville ha barn precis som jag gjorde dröjde ut på tiden man kan inte alltid skylla ifrån sig på mannen och säga att de lämnar sitt ansvar då han säger redan från början att de inte är redo för det ansvaret! Det är mer oansvarsfullt ifall man tar sitt eget beslut och då beslutar att man ska tvinga någon till ett ansvar de inte vill ha och inte är redo för och för med ett oskyldigt barn till något sådant väldigt ansvarsfullt!!
  • Anonym (Anonym)

    Tycker att alla ska lägga av med sitt strunt nu och stötta kvinnans beslut oavsett vad det är för beslut hon ska ta! hon behövde stöd och inte råd! Så sluta komma med era elaka kommentarer om vad det är och inte är! Oavsett vad så är det hon som kommer få ta ansvaret och inte någon av er som babblar på med massa skit! Hon har det nog otroligt jobbigt och behöver ännu en gång STÖD inga RÅD! Så ge henne stöd nu. 

Svar på tråden Abort vecka 17+