Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Vilka utseenden och nationaliteter på män föredrar ni?

    Anonym (Omväxling förnöjer) skrev 2021-02-22 17:16:54 följande:

    För livslång kärlek, giftermål och som far till mina barn föredrar jag utan tvekan en svensk man. En riktig man med stort M.

    Som älskare, tillfällig eller återkommande, föredrar jag träffa en eller flera män som erbjuder omväxling och som helst erbjuder någon form av kontrast och komplement till min "gamla vanliga" man, med vilken jag ändå delar djup och ömsesidig äkta kärlek.

    Hittills har jag haft nöjet träffa ett par olika sydeuropeiska män, med mörkt hår, bruna ögon och med en annan personlighetstyp. 
    Men det allra mest spännande för mig är nog att jag nu har en återkommande älskare med mörk hudfärg och som är den läckraste och bästa älskaren jag har träffat i hela mitt liv. Han är en black/american som numera lever här i Europa, och som verkligen på många sätt är en kontrast och nästan en motsats till min älskade make, både till personlighet och som älskare.
    Kontraster, skillnader och kompletterade egenskaper som tänder mig enormt och som passar mig bra i dessa fall där det är ganska mycket fokus på sexuella äventyr och möjligen med lite heta känslor av karaktären tillfällig blixt-förälskelse. Både läckert och roligt kan jag lova.


    Vet din man om din älskare?
Svar på tråden Vilka utseenden och nationaliteter på män föredrar ni?