• LillaAw

    BIM 18 september. Fler? Symptom?

    Jag har bim 18/9 med :) känner inget spec än. Ägget fäster ju en vecka efter äl typ och är på äl+5 bara.. haft huvudvärk några dagar. När ska du testa?

  • LillaAw

    Hej! Äl +7 idag. Känner möjligtvis lite illamående efter lunch idag. Är dock, ursäkta informationen, väldigt gasig och uppsvälld i magen haha. Har varit det i 2-3 dagar. Mina bröst har även börjat göra ont nu men de gör det alltid efter ägglossning. Har försökt bli gravid i ett halvår så vill verkligen att det ska gå nu. Evigt väntande. Hur mår ni andra idag? Någon som tempar också?

  • LillaAw

    Äl+8 idag. Sov som en kratta inatt så trodde tempen (använder naturalcycles) skulle vara låg men den va hög ändå. Mår som vanligt. Brösten är ömma och svullna som alltid efter ägglossning. Vill mest bara testa nu så man kan släppa alla förväntningar. Moler lite i magen med.

  • LillaAw
    Rut86 skrev 2017-09-12 12:01:34 följande:

    Jag är hemma idag och kunde inte hålla mig så jag tog ett test nu mitt på dagen. Det är ett svagt streck! Min man kan också se det så jag inbillar mig inte. Men vill ju att det ska bli starkare, vet inte om jag ska våga vara glad.. Helt darrig nu.


    Ååh kul! Kan du inte lägga ut en bild på testet? :D vilket använde du?
  • LillaAw
    Rut86 skrev 2017-09-12 12:37:33 följande:
    Tack, vet inte om det syns här men... Det är testlagrets.
    Ser något svagt där :)! håller tummarna för dig. Jag har hört att vissa för tydligare på eftermiddagen/kvällen så det är nog olika. Bara man inte precis har kissat eller druckit en massa precis innan man testar.
  • LillaAw
    Rut86 skrev 2017-09-12 21:04:00 följande:

    Blev inte starkare nu på kvällen, utan lika svagt som tidigare. Får bara ha lite tålamod, lättare sagt än gjort!


    Testade också idag men på tog förtidigt på äl+8. Inte ens säkert ägget har fäst. Det va negativt. Är bara så nyfiken och trött på väntandet på bim.
  • LillaAw

    Bim idag men ännu ingen. Tagit test tidigare som varit helt negativa så har inte så mycket förhoppningar tyvärr :/ lite lätt mensvärk med

Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?