Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    I väntan på abort

    Hej!

    Fick i torsdags reda på att jag är gravid. Detta är inget planerat och jag känner mig så ledsen och orolig. (Jag är snart 38, är gift och har två fina barn!) Ringde redan på torsdagen för att boka tid för abort. Fått tid först på torsdag nästnästa vecka! Våndas!

    Jag och min man har sedan tidigare kommit överens om att två barn räcker. Vi känner oss redan gamla när vi skaffade barn och då vi träfffades sent i livet har vi drömmar vi vill kunna förverkliga tillsammans, som vi kanske inte skulle kunna göra om vi skaffade fler barn...samtidigt tänker jag på det lilla liv som lyckats bygga bo i min mage och vem det skulle kunna bli...

    Någon som är i eller nyligen har varit i samma sits? Är tacksam om ni vill dela med er av era erfarenheter!

    Jag hoppas jag kan göra medicinsk abort (om det stämmer kommer jag vid besöket vara i v.6-7) och att jag då får tabletten redan första besöket, att jag får göra resten hemma under helgen...någon som har erfarenhet av detta? Hur gjorde ni?

    Stort tack för svar!! ?

  • Svar på tråden I väntan på abort
  • Anonym (Ledsen)

    Hej!

    Till Signatur Inalife

    Tack för ditt svar!! Det är ju mycket som står på spel och jag är för rädd att riskera det jag har idag! Vill ju kunna ge tid och kärlek till de barn jag har idag!

    Blir tacksam om du orkar dela med dig av din erfarenhet av hemaborten... jag hoppas slippa dra ut på det hela...utan få ta tablett första besöket och få göra resten hemma...hur var det för dig..vilken vecka var du i...?

    Stort tack på förhand! <3

  • Anonym (Ledsen)

    Hjärtligt tack för dina svar!! Det lugnar och tröstar!! <3

Svar på tråden I väntan på abort