Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Min kollega är för snygg!

    Jag skrev ett långt svar som försvann tyvärr.

    Så i korthet

    1. Har ni inga klädkoder på jobbet?

    2. För hennes egen skull kan du strunta i att ge henne bekräftelse för hennes utseende. Alltså tänka att du gör henne en tjänst. Ju förr hon förstår att hon är mer än en knulldocka desto bättre kommer hon må sen.

    3. Tänk på att om du gör närmanden så kan det snabbt sluta med polisanmälan om våldtäktsförsök. Jag vet fler tjejer som uppmuntrat killar och sen förstört för dem på det sättet. Alternativt anklagelse om sexuella trakasserier om du bara tittar.

    4. Sätt dig över din biologi...du kan inte hjälpa att du känner såhär, men du har makten över dig själv och din kropp.

    Det kommer gå över så småningom.

  • Anonym (Suck)

    Alltså jag har själv varit den där unga tjejen och jag kan slå vad om att hon klär sig så åtminstone delvis för att få uppmärksamhet från män. Det är kul att vara ett sexobjekt faktiskt...tyckte jag och mänga med mig. Det ger en känsla av makt. Hon gillar att ha makt över dig, fattar du väl.

    Men TS du måste ju kunna vända dina tankar mot annat, du är väl ingen tonåring ???

    Det händer även oss kvinnor att det finns män i ens närhet som man blir galet attraherad av, det är bara att tillåta sig att fantisera och sen koncentrera sig på det man ska. Arbetsresultatet går nog ner en period men sen så går det över. Du behöver bara bestämma dig för att hon (dvs frestelsen) inte ska "vinna" över dig. Det är det momentet som saknas i ditt resonemang tycker jag.

Svar på tråden Min kollega är för snygg!