• Marrebj

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Hej alla . Nu hoppar jag också in här efter att landat lite med bebis . De är så mysigt och kunde inte tro man kunde känna så här för en annan människa :)

    Kejsarsnittet gör ont men är inte så konstigt då han är bara 5 dygn :)

    Men en fråga .. min bröstmjölk har inte helt kommit igång , har börjat men de räcker inte riktigt till honom och vi får köra ersättningsmjölk pågrund av att han gått ner mer än 10% av sin kroppsvikt så nu idag är andra besöket hos BVC .

    Inatt har han skrikit non stop från 23.00-06.30 då vi tillslut lyckades få han att somna , han både spydde och sket som bara den och pruttade .. samtidigt ville han ha mat å kan ju inte låta honom svälta så var ju bara ge mat . Nån som varit med om detta ? För sen är han helt normal och sover jätte mycket .

    Dom vill ju vi väcker han var 3 timme max för att äta , samtidigt så säger alla runt omkring mig att man väcker inte en bebis som sover ... vissa dagar om vi inte väcker honom kan han sova 8 timmar i sträck utan att äta . Man är så kluven med allt och allt är så nytt.

    Vad rekommenderar ni för termometer ? Vi håller på att handla hem sånna saker nu så de finns .

  • Marrebj
    Mischa skrev 2017-11-02 09:48:02 följande:

    Det låter länge att skrika hela natten tycker jag. Tage är också orolig i magen men det brukar bli bättre när han fått bajsa och prutta. Har ni testat Windi pysventiler? De kan hjälpa dem få ut gas ur magen. Vi ger också Semper magdroppar i förebyggande syfte.


    Okej tack för svar . Vars köper man de ? Allt är värt att prova för att slippa en sån här natt igen
  • Marrebj

    Ja vi var på BVC igår så de är fortsätta amma plus ersättning men de går bra. Å fortsätter väcka honom . Nån gång har han vaknat av sig själv :) brösten har börja komma igång men inte tillräckligt för att mätta honom haha . Jobbigt men lugnt .

    Jag försöker att inte ta så mkt värktabletter , håller mig till 2 omgångar om dagen .

    Köpte iaf sån där dropp så får vi se om de hjälper . Inatt har vi fått sova hela natten förutom då för matning 2 omgångar men de är helt okej ????

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här