Inlägg från: Eilahtan89 |Visa alla inlägg
  • Eilahtan89

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Har någon av era tjejer haft blödningar från underlivet? Våran hade blod i varje blöja under en veckas tid och nu är det kanske i var tredje. BB och BVC och det man läser säger ju att det är normalt och tämligen vanligt, men har utav de ~15 personer med flickor jag frågar inte haft/aldrig hört talas om det. Huvudsaken nu är ju iallafall att det håller på att ge med sig, men man vill ju liksom inte se blod lämna en sån liten parvel :)

    Hur är det med era och sömn?

    Clara sover gott om dagarna, men mot kvällarna till så är det som att hon precis när hon ska somna in, vaknar med ett ryck och blir jätteledsen under någon minut innan hon lugnar sig och gör sedan så några gånger innan hon somnar helt.

    Väcker ni för amning?

  • Eilahtan89

    Har kvar avslaget jag också och haft i fyra veckor. Ömsom allt från brunt till gult och rött och grått typ... Skulle vara skönt om det kunde gå över - slippa stänga in med binda, låta fiffi andas lite och slippa lukta "prutt" haha . Luktade ert också lite...udda?

  • Eilahtan89

    Nån som har någon tanke om det här med komplettering med ersättning? Tänkte på ev omställning för mage/tarmar. Hon har hittills gått upp i vikt osv som hon ska med enbart amning, men drar i sig en liten stund, sen är det mer "lek" med vårtan och ett litet humör när hon själv släpper taget innan hon hittar rätt igen och gör så upp till en halvtimma innan hon släpper taget helt. Inte så varje gång, men en hel del.

    Men! Ska man börja med mindre mängd och kompletteringsamma efter eller vice versa för att det inte ska bli för tungt på en gång etc ? :) eller har ni andra tips/trix när hon gör som hon gör ? :)

  • Eilahtan89

    Hallo!

    Inte varit inte här på hur länge som helst..

    Vi har nu bokat en resa till Alicante i slutet av mars där vi ska bo i ett par vänners hus. Men jag har lite funderingar/önskemål om tips rent generellt när det gäller cirka 4 timmars flyg och resa med lillan som kommer vara dryga 4,5 månad.. har själv inte flugit på snart 10 år och var då knappast uppmärksam på hur saker och ting såg ut/funkade då..

    Om hon behöver mat på planet, hur gör jag bäst då? (Amningen la av redan efter en månad så är ersättning som gäller.. :( )

    Vi reser med Ryanair och läser något om någon typ "bassinett" att kunna beställa extra på resan; är den liksom vettig att ha, hur/var sitter den eller funkar det lika bra med knä-/famntid hela tiden?

    Har de skötbord av nå slag på planet om det behövs eller byter man på något toalock typ?

    Man bör inte ex bada med bebis i pool på ~24 grader?

    Ja.. man känner sig väl lite allmänt lost, så om ni har nå tips så mottages de tacksamt ! :)

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här