Inlägg från: Anonym (Beror på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Beror på)

    Följas åt till ett plus!

    Jagerika skrev 2018-03-28 10:45:40 följande:

    Jag har lite problem! Jag har lyckats få svamp i underlivet för andra gången i mitt liv och ska köpa medel för att ta bort det idag efter jobbet. Men jag har ÄL nu i helgen!! Måste jag strunta i att ha sex på 1 vecka nu? Då missar vi ju ÄL! Kan man ha sex ändå eller kan killen få svamp då? Min kille trodde inte han kunde bli smittad så han vill att vi kör men jag blir orolig och det känns så ofräscht men vill ändå pricka in ÄL!! Varför skulle jag få det JUST NU?!?! :(


    Enligt 1177 så behöver du enbart vänta så länge som du har smärta, så kanske det värsta har gått över till helgen.

    "Det kan göra ont att ha samlag eller andra typer av sex när du har en svampinfektion eftersom slemhinnorna i slidan eller på ollonet är irriterade. Därför bör du inte ha sex så länge du har infektionen och det gör ont eller på annat sätt känns obehagligt.

    Det finns en risk att du kan få återkommande smärta vid vaginala samlag om du har samlag trots att det gör ont. Det kallas för vestibulit."

    www.1177.se/Orebrolan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Svampinfektion-i-underlivet/
  • Anonym (Beror på)
    Saima17 skrev 2019-10-26 11:48:45 följande:
    åh va härligt att få d bekräftat att allt e bra!

    på onsdag ska ja igen till hon som skrev ut gulkroppshormon åt mig å diskutera hur vi ska göra.. om vi ska fortsätta testa utan eller om ja ska börja ta direkt då d to sj så bra sist med bara 8 piller. dock fick vi till d i onsdags å hadd äl igår verka d som.. Så d kan ju ha tagi sj men ja tror int.. Men vi får se hoppas lite på en juli bebis men augusti-september bebis
    Länge sen jag skrev något i denna tråden nu, men vad spännande att planera syskon, hoppas att det tar sig snart för dig Har du för lite gulkroppshormon eller varför får man sådana tabletter? 

    Hur gammal är din bebis nu? Själv har jag en 12 månaders hemma  
  • Anonym (Beror på)
    Saima17 skrev 2019-12-09 11:05:20 följande:
    Idag tror ja mensen kom..men den e int som förut..så ja vet int..allt får mj å tappa humöret idag!! Suck
    Jobbig väntan, var det mensen som kom eller var det någon blödning under tidig graviditet?  
  • Anonym (Beror på)
    Saima17 skrev 2020-01-26 12:56:11 följande:
    JA E GRAVID!!
    Grattis, vad roligt med syskon   Hur mår du denna graviditeten gentemot den förra? Hoppas att allt är bra med dig trots dessa speciella tider. Känns det jobbigare att vara gravid nu när det är så mycket smitta och restriktioner kring allt?
Svar på tråden Följas åt till ett plus!