• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    Let it Rain skrev 2017-12-30 02:41:15 följande:

    Absolut tidigast på ÄL+10 skulle jag säga. Själv plussade jag dock inte förrän ÄL+12.


    Jag har 8 dagars lutealfas så jag har BIM 1/1. Tror du då att det är för tidigt att ta ett test äl+7 dvs på nyårsafton? :) Jag kör dessutom med progesteronkräm denna gång.
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-12-30 09:37:09 följande:

    Hm janå ja har ju en ev raketrädd hund så.. Blir nog hemma tror ja..


    Okej :( vi har tur ingen av våra hundar är rädd för raketer. men det är jakthundar så de bryr sig inte när det smäller :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2017-12-30 10:12:38 följande:

    Jaha tjejer. Bebisverkstaden tog en oväntad vändning här. :( Anledningen till att vi (jag) har väntat i fem år är för att sambon inte velat ha fler barn. Sen ångrade han sig i höst och jag vart överlycklig för det har varit tufft för mig och vi har även gått i terapi pga detta. Nu har han fått kalla fötter igen. Och jag orkar inte mer så nu blir det inte fler barn här. :( Det gör så ont i mig att det går inte ens att beskriva. Jag kommer nog inte kolla till er mer för det är jobbigt att ens va här nu men jag önskar er alla ett stort lycka till <3


    Men fy va jobbigt :O jag skulle gå sönder! Stort lycka till själv och hoppas verkligen han tänker om <3
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-12-30 14:08:20 följande:

    Ah ja alltså har en golden. Hon bryr sj int heller om gevärsskott men d e där pipande å fräsande i raketerna hon reagerar på Men ha köpt en aktiverings boll å stort ben åt henne nu. Så kanske far en stund bort om d int smälls mkt på dagen å å så åker ja hem t lite före 23. Så borde d ordna sj bara å invänta äl nu åxå..hoppsd d e bra kvalitet på dom att dom orkar leva 7 dar


    Jag förstår :( som tur vad bor vi ute i skogen och det brukar inte smälla i närheten av oss. så det enda som hörs är smällarna som är avlägsna.

    Det låter som en jättebra idé!:)

    Jaa verkligen ;) jag funderar på att göra ett test imorgon... har BIM 1/1 :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-12-30 16:23:04 följande:

    Ja vi bor å på landet men är no rätt mkt barnfamiljer runt som skjuter. Ja fortsätter me mina äl test ja.. Vet int om ja ska hoppas på äl nu. Å hoppas att d tar.. Lr att d blir äl först när han kommer hem


    Jag förstår:)

    Jaa mitt blinkade typ 5-6 dagar före äl :O så han kan ju hinna hem!:)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2017-12-31 07:45:51 följande:

    Ja d e just 0 just då isf.. D får isf gärna blinka 7 dar isf då hinner han hem


    Det återstår att se ;) testet var blankt idag men jag är bara på äl+7 så jag är lite tidigt ute... :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 11:06:16 följande:

    Ja d va no världens sämsta nyår. Heter ju att året blir som man har det på 12 slaget.. Hoppas int. Ja man kan ju hoppas på bättre nästa år men.. Ja hadd riktit sett fram emot fest igår. Int ens ett glas skumpa suck. Fortfarande bara blinkande gubbe.. Måst se om ja ska ta testa ikv igen.. Sambon fråga senast inatt.. "e d läge för bebis nu?" suck hörde hur besviken han blev


    Det är ju tyvärr så med djuren att det är svårt att lämna dom ensam :( jag var nykter och körde igår och i början av kvällen var jag lite smått partysugen men vid 20-tiden när de andra hade börjat få i sig lite kände jag hur skönt det var och hur glad jag är över att jag är pigg idag! (jag förstår att det är svårt men försöker bara se det positiva i saken) :) vid 04 kom jag hem inatt efter att ha kört hem typ hälften av alla på festen.. jag hade gärna bytt det mot att vara hemma själv, men jag vet att det inte hjälper att jag säger det.

    Ni kanske får fira ett litet eget nyår när han kommer hem istället med god mat osv? :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 11:36:03 följande:

    Ja alltså d e väl eg mitt eget fel för ja e så daltig m henne.. Sambon sa att hon klarar sj men ja tveka.. Men igår fick ja ju svart på vitt att allt va ok. Hon sku ha fixa d hur bra som helst. Hörde int en enda raket här. Ja skicka just åt sambon att om d e så att vi int får nå bebis iår så tror ja fan vi sticker t Maldiverna 1.12 i 2v. Blir å lägg undan pengar nu som ettdera går t bebis lr t resa.

    Hm jo visst men e int samma sak å fira i efterhand.. :/


    Skönt att få det bekräftat i alla fall:) det gör ni rätt i, men det kommer lösa sig för er det är jag säker på!! :) tappa inte hoppet :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 15:59:35 följande:

    Ja vi får se.. Han kom nu med förslaget att om vi åker i december så e d smekmånad vi åker på.. Alltså kanske d blir sommar bröllop för oss i år. Sku ju eg va bra så man sku ha annat å tänka på tills bebis behagar bli till.


    Ja man måste nog hitta sina vägar bara:) det vore ju helt underbart med ett sommarbröllop :D
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 17:19:37 följande:

    Ja ja börja se på brudklänning nu ja.. Å ja ha no allti sagt att ja vill gifta mj före barn så man kan festa loss å allt sånt på bröllopet å int behöva gå hem å natta lr ha barnvakt å sånt.. men festen tror ja blir i vår lada me långbord å så.


    Gud va roligt!! Jag längtar också till den dagen!! :) Det låter ju kanon!! :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!