• Let it Rain

    Följas åt till ett plus!

    minipeach86 skrev 2018-01-21 16:26:26 följande:

    Hej alla kämpar! Nu var det runt en vecka sedan jag hann gå in här så det var en del att läsa i kapp - kul! =)

    Först och främst:
    GRATTIS MAMMAMIA!!!!!!!!!!!!!! =) Alltså wow vilken överraskning, så himla KUL! Jättegrattis och lycka till! <3 Uppdatera oss vidare om hur du mår och hur det går på inskrivning osv! 

    Vad spännande med updates från er också Ankmamma och Let it Rain!! Tänk vad livet kan vända, från denna innerliga längtan till att plötsligt vara gravid och så tickar veckorna på. Hur gick det med KUB och NIPT, Let it Rain? Snart är du också där vid den magiska gränsen Ankmamma =) 

    Lycka till med jobbintervjun Sommaren12, oroa dig inte för hur det kommer bli, det är så mycket vi inte kan planera för <3 Om du erbjuds tjänsten så kan du fundera ett varv över det DÅ. Och följa magkänslan. Kommer gå jättebra oavsett! Förhoppningsvis får du en bra känsla för arbetsgivaren och är det en vettig person så kommer det gå bra att sätta sig ned med denna och prata om att man ju aldrig egentligen kan planera för barn, det blir när det blir, när man än vill att de ska komma.

    Grattis Saima17 till att monitorn funkat lyckosamt och att du äntligen fått maximalt, så skönt när man får bekräftelse på att saker funkar och att något faktiskt HÄNDER! =)

    Beklagar verkligen missfallet Saijda =( Vi lider alla med dig härinne och skickar massa omtanke och elektroniska kramar och hoppas på att få följa dig till nästa pluss och att det kommer snart <3 

    Alla ni andra som jag inte nämnt - heja och kämpa! Snart är det förhoppningsvis dags för oss också =)

    För min del så kom ju mensen en vecka in i månaden ungefär och det var dags för min fjärde omgång ÄL-stimulerande tabletter. Och spolningen av äggledarna... det var inte en skön och rolig historia (gjorde det i veckan) men bra att få gjort! Dock visade det inget blockage utan allt var fritt och fint. Men då vet man i alla fall. Var på VUL i fredags och hade tre äggblåsor på gång.. två st på 18 mm och en på mellan 16-17 mm... så hoppas att någon av dem släpper taget nu i dagarna! Har haft lite "halkbana" därnere i två dagar nu så misstänker/hoppas att det närmar sig..! =) 


    Har PCOS och försökt sedan jan-17. Hittills fått 2 ägglossningar med hjälp av Letrozol
    Vilken stenkoll du har. Mäkta imponerad!

    Jag har kub på förmiddagen imorgon, och dagen därpå ska jag ta blodprov för NIPT. Sååå nervös!
  • Let it Rain

    Då var även KUB avklarat! Bebben i magen mådde prima och visade att den kunde göra kullerbyttor. <3

    Äntligen kan jag pusta ut!

  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2018-01-23 05:17:56 följande:
    Men så härligt! Å så jag längtar dit nu! Stort grattis igen <3

    Funderar på att ringa mvc och skriva in mig idag.. vi får se om jag får en lucka på jobbet :/
    Men gör det! :)

    Tack! <3
  • Let it Rain
    Asynja74 skrev 2018-01-26 11:38:53 följande:
    Åh, tack! Det ska jag verkligen kolla upp :)
    Den monitorn har jag med och den är super! Har lyckats bli gravid två ggr med hjälp av den. Efter 2,5 månad med första barnet och på första försöket nu med andra. Jag är snart 39.
  • Let it Rain
    Jeex skrev 2018-01-27 19:27:33 följande:
    Har tänkt lite som dig också ang den där monitorn, att kanske införskaffa mig en sådan. Men när jag såg priset på både den och stickorna backade jag lite. Kändes väldigt maffigt. Så bestämde mig För nu att bara gå efter tempen och vad min kropp visar för symptom, efter att ha fått så mycket nyttig och bra info från poddar om kvinnans kropp (bättre sent än aldrig ;)
    Det säljs såna billigare på Tradera om du håller utkik där. :)
  • Let it Rain
    Anonym (Nina) skrev 2018-02-02 00:04:07 följande:
    Grattis! Var resultatet på NIPT bra?

    Funderar på att göra NIPT vid nästa graviditet (om det blir någon), men det kostar ju ett antal tusenlappar..

    Förra graviditeten gjorde jag NIPT, men behövde inte betala något iom att jag var med i en studie...
    Ja, tack och lov blev det låg sannolikhet för kromosomavvikelser. Jag ingick också i en studie nu och fick därav göra det gratis, men blir jag gravid igen så vill jag nog göra om det.
  • Let it Rain
    MammaMia1012 skrev 2018-02-02 05:16:53 följande:
    Å så roligt! Grattis! Längtar till jag får göra KUB nu, känns som en evighet!
    Tack!

    I vilken vecka är du nu? :)
  • Let it Rain
    Sommaren12 skrev 2018-02-06 15:07:01 följande:
    Jag har gjort en bim-lista för oss här: www.familjeliv.se/forum/thread/78440284-bim-lista-for-oss-i-traden-foljas-at-till-ett-plus/1

    så att den alltid finns på samma ställe och inte försvinner i denna tråden. Skulle du vilja uppdatera ursprungsinlägget med den länken så den finns där för oss som hänger kvar här? :)
    Försökte, men det går tydligen inte att uppdatera inlägget för närvarande. Jag testar igen senare, påminn mig gärna om jag inte har gjort det om några dagar. :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!