• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    Saima17 skrev 2018-01-01 17:41:43 följande:

    Jaaaa ja va inställd på att d int sku ske inom 1 år men nu blir d kanske så :) å han vill tydligen ha ett sommarbröllop han å. För han sku villa att vi har det på min sommarstuga i Ålands skärgård. En stor ö med bara släktens stugor. Uppe på ett högt berg med vattnet precis intill. Men är ju lite knepigt me sovplats åt gäster å knepigt för äldre att ta sig dit och upp på berget :/ men måst fundera..


    Det låter som ett drömscenario :) det borde ju gå att lösa :) va fantastiskt med en egen ö! å smida bröllopsplaner skulle ju vara bästa sättet att tänka på något annat =)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 17:57:16 följande:

    Jaaaa ja va inställd på att d int sku ske inom 1 år men nu blir d kanske så :) å han vill tydligen ha ett sommarbröllop han å. För han sku villa att vi har det på min sommarstuga i Ålands skärgård. En stor ö med bara släktens stugor. Uppe på ett högt berg med vattnet precis intill. Men är ju lite knepigt me sovplats åt gäster å knepigt för äldre att ta sig dit och upp på berget :/ men måst fundera..Ja ja börjar no falla in på hans planer jag å.. Men d e just det med sovplatser. Ja behöver int ha stort bröllop.. Men ja har 1 vän ja måst ha me. Å m han vet ja int.. Kanske 5 kompisar han vill ha dit.. Så snabbt räknat.. Ca 30 st.. man får väl ta en fest till sen när man kommer hem me alla vänner här..


    Ja är det långt från fastlandet? Låter supermysigt! :))
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-01 20:46:31 följande:

    Det tar ca 30 min med motorbåt men sku ju villa ha d där kyrkobröllopet å.. Kanske man kan gör båda delar ja nej stort vill ja int ha.. Men vet redan lite vilken sång ja vill ha sjungen i kyrkan å t bröllopsvals


    Tänkte om ni får ha en båtchaufför där ;) ja precis! :) jag skulle också vilja säga att man vill ha ett lite mindre bröllop men jag är ganska säker på att vi skulle hamna på runt 100 pers efter att ha bjudit dom vi vill x) härligt :D
  • ankmamma
    öland88 skrev 2018-01-01 12:11:59 följande:

    Igår va jag nykter men de förstod ingen av släkten :P haha..

    Alkoholfri cider där de stod alkoholfri dessutom men ingen tänkte på de tydligen.. Min mamma frågade mig, om jag inte skulle köra hem, joo de skulle jag ju men så kollade hon på cidern vid 21 tiden.. men hon fattade inte heller så de känns skönt att hon trodde att jag drack riktig alkohol.. 

    Då behöver hon inte misstänka någon bebis heller.. De e nämligen så att min mamma hittade alla våra ägglossningstester för 2månader sen :P haha.. o så drack jag inget på julafton.. o jag har känt hur hon kollat på min mage varje gång vi träffats så detta va skönt, då behöver hon inte tro något innan vi berättar om de nu tar sig någon gång.. 


    Jag känner igen mig så!! har kört alkoholfritt både på julafton, juldagen och nyår... körde även julafton och nyår men hade chaufför på juldagen ;) kamoflerade alkoholfritt vin i en gammal flaska:) haha vill inte berätta förrän man vet att det tagit sig!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-02 11:41:46 följande:

    Hm ja njä ja vet int vem som sku villa sitt å kör där imellan. E rätt mkt grynnor. Men d där ordnar sj nog. Ja nu när ja ha lite räkna så 30 max 35 blir vi. :)


    Okej det låter i alla fall som en bra idé tycker jag! :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-02 19:06:22 följande:

    Ja sambon kommer hem å vi sa att fokus på renovera vardagsrum å bröllop nu så dyker no bebis upp. Men ja e no mer å mer sugen på hans idé nu när ja tänkt. Tänk att få dansa bröllopsdans till ed sheerans - perfect på gräset ca 10-15 meter från stranden.. Åh vill no bara mer å mer nu..


    Underbart ju :D hoppas han hinner hem innan du får fast gubbe på äl-testen också! ;)
  • ankmamma

    jag tog ett early test idag och jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är ett streck :O jag ska ta ett till imorgon!! är ju bara på äl+9 idag, men BIM var igår och inget spår av någon mens ännu! åååh va jag är nervös!!

  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-02 20:25:58 följande:

    Vet du d hoppas ja å.. Lr att d ha tagi sj redan.. Ja menar...7 dagar hög fertilitet? Men åretrstår å se :) ska ta nytt äl imorron. Han fråga ikväll: hur ser d ut för bebis? Så kunna ju bara säga att: enligt tester bra.. Men int toppen.. Så kom d: "hoppas det blir toppen för att ja kommer hem."

    Oj va ja sku bara villa kunna ha en äl knapp å trycka på.. Men varför ska nå va lätt?

    Hoppas du får +


    ja det önskar man verkligen!! :)

    Ja gud jag dör av nyfikenhet!! jag orkar inte vänta till imorgon bitti... kommer inte kunna sova inatt!
  • ankmamma
    MammaMia1012 skrev 2018-01-02 20:44:47 följande:

    Men wow!! Håller alla tummar och tår! Du måste hålla oss uppdaterade


    Absolut!! ska bara försöka somna nån gång så man får vakna och ta ett test :) haha
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2018-01-02 21:49:22 följande:

    Åhh spännande! Lägg upp bild! :) vilken kort lutealfasdu har?!


    Jag ska göra det imorgon om det visar något!:) jaa den är jättekort.. enligt NC så har jag ett snitt på 8,5 dag.. därför har jag kört med progesteronkräm denna gång så det kan ju vara därför mens är sen också:) men jag hoppas hoppas att det är en annan anledning till varför den inte kommit än... :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!