• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    minipeach86 skrev 2018-01-05 13:23:53 följande:

    Åh, tyvärr var det negativt för mig imorse! =( Testade både ett early som mäter 12 ug/ml och ett vanligt från testlagret. Totalt blankt på båda! Jag som drömde om att jag fick ett positivt test inatt och kände lyckan i hela kroppen av det... nåja, en vacker dag ska man väl få vara med om det på riktigt hoppas jag.

    Det var alltså BIM idag så nu är det bara att vänta in mensen så man får starta på ny kula. Ska få spola äggledarna denna månad, men dessvärre finns en risk att mannen måste åka på jobbresa vid ÄL.... åh nej! Hoppas det inte blir så! 

    Då förstår jag verkligen att det vore skönt med din svärmors trygga stöd genom det hela! Vilken lyx med en sådan proffsig rådgivare =) Plus att det såklart är mysigt att kunna prata om hur allt går också, med sin egen mamma t.ex. Finns helt klart för- och nackdelar både om man berättar tidigt eller väntar =) 


    Va typiskt :( vi får verkligen hoppas att ni lyckas pricka in äl och att det går vägen nästa gång!!:)

    Jaa verkligen!! Hon har längtat så efter barnbarn:) hon var amningsexpert på BB så det kommer man säkert ha nytta av!! ;) jaa jag känner också så.. de skulle ju även förstå och peppa en om det skulle gå åt pipan så.. :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-05 17:07:20 följande:

    Ja.. To early test idag.. Visade inget. Men sen igen min kompis to.. D visa inget.. Ho to me vecko indikator sen dagen efter tänkt mens.. Visa inget.. Billigaste budget stickorna visa.. Hmm.. Man börjar ju fundera


    Va märkligt! men det är ju som sagt fortfarande väldigt tidigt :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2018-01-05 21:20:24 följande:

    Herrejisses! Steg upp ur badet precis och såg mig i spegeln. Brösten är helt fulla med ytliga tjocka blodkärl! Och när jag torkat mig så kändes det fortfarande blött på ena bröstet, märkte då att det rann ut råmjölk från det! :O

    Alltså händer ibland att det kommer en droppe men nu var det mer än så. Nej usch jag vill inte hoppas på nånting alls. Nu börjar det förbannade hoppet smyga sig på när jag är så säker på att jag inte är gravid. :/


    oj va spännande!! när har du bim? :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2018-01-05 21:55:50 följande:

    Jag hade äl i tisdags så det är ju typ 1,5 vecka till bim haha. Det e nog inget.


    Haha ja då var det lite tidigt men vem vet! ;)
  • ankmamma

    Hej på er!

    Har varit lite passiv från FL ett tag nu men det är roligt att gå in och läsa era inlägg!! :) Va skönt Saima17 att monitorn funkar bra och spännande med hög fertilitet!!

    Jag har varit på första besöket på mvc idag och är nu i v 6 (5+1) känns fortfarande helt overkligt! Har än så länge klarat mig utan illamående, enda symptomen är ömma bröst, lite molvärk, gasig, och är sjukt känslosam! vill bara att veckorna ska ticka på nu och att v 12 kan passera så man kan slappna av lite och börja vara glad på riktigt!! :)

    Jag önskar er alla stort lycka till!! :)

  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2018-01-15 23:33:14 följande:

    Vad kul att höra från dig! Den första tiden är så himla seg men rätt vad det är så rasslar det loss! Lycka till nu!


    Ja verkligen, man vill bara ställa sig upp och ropa ut det till alla men man får hålla band på sig ett tag till :) haha. Ja i augusti kommer man säkert fråga sig vart tiden tagit vägen ;)
  • ankmamma
    MammaMia1012 skrev 2018-01-16 05:04:26 följande:

    Jag är i chock????


    Woow!! Sådär såg ju mina test ut äl+8 och det visade sig positivt ju!!:) Gud så spännande :D Hoppas hoppas!!
  • ankmamma
    MammaMia1012 skrev 2018-01-16 19:57:44 följande:

    Ja jag hoppas så innerligt! Är på BIM +1 enligt app men ÄL +12 är nog mer sannolikt ja nu håller jag alla tummar och tår! <3


    Verkligen!! :) Uppdatera oss imorgon bitti!! :D <3
  • ankmamma
    MammaMia1012 skrev 2018-01-17 05:19:27 följande:

    Jag gjorde som du sa Sommar12 och här

    Är dagens skörd såååå lycklig! Nu får den lille stanna 9måndader <3


    Stort grattis!!!! :D
  • ankmamma

    Hej på er!

    Går in och läser era inlägg emellanåt! Grattis till alla er som plussat och hoppas verkligen för plus snart för alla er som kämpar!! :)

    Idag gjorde vi första ultraljudet, (är nu i v12) och allt såg jättebra ut! En frisk liten krabat sprattlade runt där inne och just nu flyger vi på moln här hemma. Känner att jag äntligen kan slappna av lite och vara glad för allt som sker!! :)

    Kram på er, önskar er all lycka i framtiden!

    (hoppas det är okej med bild)

Svar på tråden Följas åt till ett plus!