• Let it Rain

    Följas åt till ett plus!

    ankmamma skrev 2017-11-08 17:54:51 följande:
    Oj det hade jag ingen aning om.. vi gör nämligen vårt första försök nu! Tack för infon:)
    Jag använde en progesteronkräm som heter ProgesterAll som jag köpte på nätet förra gången jag blev gravid. Hade då en lutealfas på 12 dagar men som började med bruna spottings före mensen kom igång. I ditt fall skulle jag säga att det är absolut nödvändigt med det eftersom ägget inte hinner fästa om du vill bli gravid.
  • Let it Rain

    Överlycklig!!! Dansar runt med min bebis här hemma nu. :D Jag fick LH-ökning idag, vilket alltså innebär ägglossning imorgon. Jippie! Kroppen funkar! Verkar dessutom vara tillbaka i min 26-27-dagarscykel igen. :)

    Vi hade sex natten till igår, alltså natten mellan den 7 och 8 november, undrar om det är för långt ifrån? Jag vill helst inte pricka ägglossningen denna gång för att testa om det går att få en flicka på så vis.

  • Let it Rain

    Vi får se hur det går med att pricka ÄL här. Vi hade sex i förrgår och min ÄL är imorgon. Försökte ha sex både igår och idag, men blev störda av sonen och fick avbryta mitt i. Sen så avskyr min man att ha sex på schema som det tyvärr måste bli när man har en liten hemma, så det är inte säkert att vi lyckas få till det bättre än såhär.

  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-09 18:57:15 följande:
    Ah okej.. Hm såg nu att enligt flo appen har ja äl idag fan så Nice.. Hann knappt innanför dörren hemma så hamna vi i säng haha.. Har mina planer på en runda till ikväll i sänghalmen och sen imorron före vi far på resan å kanske när vi kommer hem... Då måst ju nån jävel hitt ägget iaf.. Har ömt i magen nu..så här 4 h senare. Alltså så där äl värk..nu ska d liggas så d sjunger om d

    Ah ja ja kan tänk mj att d e knepigt då man har en liten.. Spec om den e självgående..men håller tummarna.. Ja schemasex e int alltid kul om man int måst få till d på lite mer spännande vis just då. :-\
    Sonen är nyss fyllda ett, men han går inte än och är väldigt krävande på så vis att man i princip inte har en ledig stund. När han var mindre så sov han åtminstone lite middag och så, men det är ett minne blott nu. Nu måste man hålla stenkoll 24/7 så att han inte ramlar och slår sig eller har en massa hyss för sig. :D

    Nu har han iaf lyckats somna så jag ska se om jag kan lyfta över honom till spjälsängen och ragga upp mannen. :p
  • Let it Rain
    1213 skrev 2017-11-10 07:59:59 följande:

    En fråga!

    Enligt appen ska jag ha äl den 12/11, alltså om två dagar. Idag har jag stark smärta på em punkt långt ner på höger sida magen. Har haft liknande förut runt ägglossning och antar att det är pga det. Men frågan är då om smärtan visar att jag har ägglossning idag istället? Eller har man smärta innan ägget släpper? Eller har det redan släppt?


    Vad är det gör app? Om du varken testar med ÄL-stickor eller tempar så kan det mkt väl vara ägglossningen. Jag ska ha min ägglossning idag enligt ÄL-testet jag tog igår, och nu under morgonen kände jag så som du beskriver. Jag skulle tro att det är när ägget släpper, men kan naturligtvis inte garantera nåt. Appar som bara utgår ifrån menscykelns längd är inte individuellt utformade, så de kan mkt väl diffa på ett par dagar.
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-10 09:55:05 följande:
    Ja har BIM 21a.. :) äl igår..
    Kul! Har du också en latensfas på 12 dagar?
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-10 20:15:05 följande:
    Till 23e ha d hoppat nu..
    Okej, men den utgår ifrån dagen din ÄL är och sen plussar den på 14 dagar för lutealfasen.
  • Let it Rain
    Saima17 skrev 2017-11-10 20:55:09 följande:
    14 blir d då :)
    Ja? Du menar att du borde ha 13? Jag har aldrig använt den appen, men jag tänker att den kanske är förinställd på en lutealfas på 14 dagar eftersom det är vanligast.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!