• Tampös

    Att ha en otrohetsaffär

    Anonym (Me too) skrev 2017-10-09 19:22:00 följande:
    Ja, jag gör det för mig - och jag berättade faktiskt för min man, som efter ett ilsket utbrott sansade sig och insåg att vi haft det ganska halvtaskigt i många år, trots vänskapen.

    Vi är sams, för han anser att det jag gett honom under alla andra år är mer värt än sex under en kort period på sidan om. Det tycker jag var storsint av honom, men jag skulle faktiskt resonerat likadant. Vi har varit snälla och hyggliga mot varandra i alla år, men han kunde se att det inte var så lätt att bryta sig lös utan en katalysator. För det är det inte. När man trasslat in sig i bolån, billån och har barn är det inte så att man lättsamt går hem och säger "du, jag TROR jag kanske har en förälskelse i någon så vi gör slut här och nu"... I vårt fall behövdes bekräftelse på att något var fel, och innerst inne visste jag att OM jag hade sex med denna kille så var jag tvungen att ta tag i saker. Vilket jag gjorde.

    Sedan ska jag säga att det jag ser fram emot mest i singellivet är att vara singel och själv (dvs utan vuxen, fast partner). Behöver den tiden innan jag ger mig in i något nytt.

    Men nej - jag ville INTE nöja mig. Man har bara ett liv, det är ingen floskel utan en realitet.
    Man har bara ett liv är en ursäkt många otrogna använder sig och det gäller bara dem inte de bedragna partnern.
Svar på tråden Att ha en otrohetsaffär