Inlägg från: Anonym (typiskt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (typiskt)

    Att ha en otrohetsaffär

    Anonym (Sara) skrev 2017-10-09 15:09:26 följande:

    Men det finns trådar för det.

    Kan man inte respektera andras önskningar så är man respektlös.


    Typiskt otrogna människor att förvänta sig respekt när de själva inte kan visa respekt för andra.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (Fungerar absolut) skrev 2017-10-09 16:06:23 följande:

    Om vi skippar orsaken till varför, alla har vi vår egen story utan i stället går på kärnan i din fåga - att ha en otrohetsaffär, hur gick det/går det sen.

    Svaret är alldeles utmärkt. Jag har haft en i många år nu med en - som du gift kvinna. Vi träffas kanske i snitt en gång per månad, ibland mer ibland mindre. Hon släppa taget, lever ut en undergiven sida, jag njuter av samma sak fast från andra hållet. 

    Både jag och hon tycker att vi kombinerar det väl, vi njuter av det vi delar och har 100% förtroende för varandra men ingen av oss gör anspråk på mer. Den balansen är väl A och O för att något sånt som det du gett dig in på ska funka i längden

    Lycka till


    Era respektive har förmodligen också 100% förtroende för er. Ett förtroende som ni väljer att utnyttja hänsynslöst.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 15:04:43 följande:
    Jag frågar mig själv hur jag kan leva med denna skam och när jag är med min man så tänker jag att jag ska avsluta med min älskare men så träffar jag min älskare och där ber jag honom att aldrig sluta knulla mig. Det är så vansinnigt bra sex så jag vet inte var jag ska göra av mig själv. 

    Vi har inga barn. 

    Jag känner mig hemsk.. men jag kan inte sluta. Jag vill men ändå vill jag inte.
    Om du känner dig hems men väljer att fortsätta så är du förmodligen precis så hemsk som du känner dig.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (Jaaa) skrev 2017-10-09 16:39:50 följande:

    "Affär"? "Älskare"? Ja det låter säkert mer fint än att säga att man är mänskligt avskräde. Ett råd, berätta för din man om ditt äckliga beteende och gör slut med honom. Allt annat visar bara på hur mycket du egentligen hatar din man, att du kan göra så mot honom.


    Håller med, så jävla vidrigt hur man försöker få sitt svineri att låta finare genom att kalla det för lite finare namn och hur man låtsas ångra sig och påstår att man känner sig så dåligt men fortsätter ändå Kräks
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 18:46:48 följande:
    Jag söker ingen sympati.
    Jag söker andras storys,
    Jag frågade om det ens finns något lyckligt slut. 
    Ja jag vill mycket, jag lever bara en gång. :D
    Jo du söker sympati eftersom du aktivt undanber kritik och ifrågasättande

    Du söker storys men enbart de storys som passar in i det du vill höra

    Exakt, du vill enbart höra om lyckliga slut, det är därför du anses för att söka sympatier och storys som passar det du vill höra.

    Din partner lever också bara en gång, har inte även han rätt att leva sitt liv som han vill, eller är det bara du som får det?
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 18:59:05 följande:
    Vad dillar du om nu?
    Du samt fler predikar över hur vidriga mina handlingar är... trots att jag är så medveten om att det jag gör är vidrigt. Fast ingen av er kan förstå den biten, att man kan vara medveten om att en handling är fel men gör den ändå. Så är det i mitt fall. Jag hatar inte min man, jag älskar honom. Då kommer svaren att nej, om jag älskade honom så skulle jag inte göra såhär. När han var otrogen mot mig så tvivlade jag inte på att han älskade mig, vad jag tvivlade på var om jag tände honom eller inte. 
    Så, ni behöver inte predika. Jag är medveten. 
    Är det predikningar eller konstaterande? Du säger ju själv att du är medveten om att du gör något som är vidrigt, men när andra konstaterar samma sak som du redan vet om så kallar du det för predikning. Det låter mer som att du helt enkelt inte gillar att få kritik för dina handlingar.

    Vad får dig att tro att ingen annan än du och andra som varit otrogna kan förstå hur det är att vara förälskad? Menar du att det enbart är människor som är otrogna som öht är kapabla att bli förälskade? I så fall har du väldigt fel, de flesta i ett långt förhållande har någon gång blivit förälskade i någon annan, det som skiljer dem åt från dig är hur de valt att hanterar situationen. Där de valde att inte svika och förnedra sin partner valde du raka motsatsen.

    Du säger att du är medveten , men du väljer att fortsätta bedra din man, på vilket sätt är din sk medvetenhet av någon som helst nytta för din man när du väljer att skita i den sk medvetenheten och fortsätta bedra honom?

    Det är handlingar och inte snack som räknas, din sk medvetenhet betyder inte ett skit så länge du medvetet väljer att fortsätta bedra din man.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (Me too) skrev 2017-10-09 19:40:37 följande:
    Det intressanta är väl att partnern - min man i denna fråga - hade förståelse, men inte ett gäng anonyma människor på nätet

    Men ja - ETT liv. Då händer det grejer ibland som är mänskliga; rätt eller fel. Få människor som aldrig felat i sitt liv. Jag har fortfarande en god relation med maken då han sett vad hela vårt liv ihop har gett honom (och vice versa). Det är vad vi bryr oss om, så får andra tycka vad de vill bakom sina skärmar.
    Japp, din man VALDE förståelde för att han fick möjligheten att välja det, har TS man fått samma möjlighet? Kommer han någonsin få det?

    Att fel är mänskligt ja, men att ha åsikter om andras felande är också mänskligt, varför skulle din mänsklighet vara viktigare än andras? Dessutom finns det något som heter konsekvenser, dvs när man gör mänskliga fel så borde man också vara människa nog att kunna stå för det, men jag förmodar att även det faller under parollen "jag är ju mänsklig ju"?

    Ja både du och TS bryr er väldigt mycket om er själva, era liv och era känslor, er partners liv verkar inte vara lika viktigt för er. Att enbart bry sig om sig själv och skita i alla andra är själva definitionen av egoism.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 18:44:08 följande:
    Jag hatar honom inte nånstans. 
    Att svika och förnedra människor gör man normalt inte mot människor man säger sig älska det gör de flesta inte ens mot människor de hatar, men ändå menar du att man ska tro att du älskar den du medvetet väljer att göra saker mot som man inte ens gör mot de man hatar? Hur får du ihop det där?
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 18:49:24 följande:

    Nu slutar jag att svara er som ändå är här inne och predikar.
    Det kommer liksom inte leda nånstans mer än till irritation hos oss alla.


    Det är naturligt att känna irritation när ens mindre bra handlingar kritiseras och ifrågasätt. Men precis lika naturligt är det att känna irritation över andra människors svek och utnyttjande av närståendes förtroende.

    Gillar man inte att bli kritiserad och ifrågasatt så ska man inte pyssla med saker som man vet kommer leda till kritik och ifrågasättande.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (Me too) skrev 2017-10-09 20:00:12 följande:
    Jag har stått för det, som jag skrev. Konsekvenserna i vårt fall blev att jag förstod att jag var tvungen att göra något, min man förstod detta.

    Vi är vänner. Alla ser inte världen i svart eller vitt, även en partner som blivit bedragen kan se den större bilden - som min man visade. Han visste att han inte var helt utan ansvar, i och med hans ovilja att under flertalet år inte ens försöka möta mig vad gällde det sexuella medan jag alltid fick anpassa mig efter hans preferenser. Årtionden passerade på det sättet, trots att jag tog upp det. Han vägrade parterapi. Mitt i detta stod jag och blev mer och mer besviken och mer och mer frustrerad.

    Så ja, jag är mänsklig. Detsamma är min man. Jag var otrogen, men innan dess vägrade han jämka sexlivet i åratal (och känslolivet genom att han vägrade terapi). Ja, som vi båda kunde konstatera: det ena leder till det andra. Den som är utan synd kan kasta första stenen.
    Har TS man fått det valet? Tycker dun inte han borde få det?

    Allt är inte svart eller vitt betyder inte att allt är grått heller eller hur?
    Handlingar är ganska svartvita skulle jag vilja påstå, antingen så gör man det eller inte. Hur man sen förhåller sig till dessa handlingar är inte svartvitt

    Det är väl tur för dig att din man VALDE förståelse, men hur har du tänkt att TS man ska kunna välja någonting om TS inte berättar det?

    Det finns inget mänskligt i att bedra någon och sen tvinga personen att vara kvar i förhållandet genom att ljuga, jag tycker det är rätt omänskligt.att göra så mot en människa som litar på en.
Svar på tråden Att ha en otrohetsaffär