Inlägg från: Anonym (Hannah) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hannah)

    Fel hål av misstag?

    Hej, jag dejtar en kille ganska seriöst sedan en liten tid tillbaka och i helgen hade vi sex med varandra för första gången. Vi var hemma hos mig och slappade framför tv:n och efter att ha hånglat en stund så gick vi in i sovrummet. Det var på mitt initiativ kan jag även tillägga, det kändes rätt att ta steget till sex just då även om jag annars brukar vänta lite med den biten.

    Han gick ned på mig utan att jag bad om det men han gjorde det bra. Även om jag inte fick orgasm av det (brukar jag inte få av bara tungan) så var det gudomligt skönt faktiskt. Men sedan hände nånting som gör mig osäker och förvirrad. Och lite ledsen också på samma gång.. När han ska föra in den så känner jag att den närmar sig fel hål på mig. Jag tror först att den hamnat fel för det kan ju bli så för killar men han trycker sakta in den i baken på mig :(

    Gjorde jätteont men jag blev liksom bara stel och fick inte fram ett ord. Det höll inte på jättelänge och efter en stund blev det skönt även för mig men efteråt kändes det konstigt och jag kände mig ledsen.

    Gjorde han såhär med flit tror ni? Eller hittade han bara fel?

  • Svar på tråden Fel hål av misstag?
  • Anonym (Hannah)
    Carambolan skrev 2017-10-12 09:53:23 följande:

    Definitivt inget misstag. Jävligt oförskämt att inte fråga först, eller åtminstone pejla läget. Men det kanske var det han tyckte att han gjorde genom att trycka in den sakta och du inte sa ifrån. Tråkigt läge. Hoppas ni kan börja kommunicera lite mer framöver om du vill fortsätta med honom.


    Ja just nu vill jag inte träffa honom igen även fast han verkar va jättebra i övrigt. Jag vet att vi borde kommunicerat mer med varandra och kanske gick vi lite för fort fram. Jag vet inte om jag ska ta upp det med honom på något sätt det känns lite pinsamt. Vet inte varför..
  • Anonym (Hannah)
    Haskel skrev 2017-10-12 10:44:55 följande:

    Det kan faktiskt ha varit ett misstag. Ingen kvinna är den andre lik. Öppningarna kan sitta både långt fram och långt bak, det kan dessutom vara långt eller kort mellan öppningarna. Är kvinnan dessutom överviktig och/eller ligger i en väldigt mjuk säng är det inte heller uppenbart vart man är. Om kvinnan inte heller är väldigt hög känns inte heller någon större skillnad. Om kvinnan är väldigt avslappnad blir det inte heller helt uppenbart. Det krävs mycket våld för att lyckas tränga in i fel hål på någon som inte är avslappnad. Men eftersom det tycks ha gått lätt i det här fallet, samt att du upplevde det som skönt, ganska snart. Så måste du ha varit väldigt avslappnad. Då du inte heller sa emot, så trodde han väl att han var rätt, även om det kändes annorlunda. Kanske märkte han fort att han var där bak, men eftersom du inte sa nej, utan istället verkade njuta, så trodde han väl också att det var där du ville att han skulle vara.


    Det var väldigt mörkt i rummet och han killen stod på knä på golvet. Han hade gått ner på mig innan och jag hade legat på sängen med fötterna på golvet så vinkeln var lite annorlunda eller vad man ska säga. Innan han stoppade in den hade jag visserligen hasat upp mig lite på sängen för att ligga mer på rygg men. Tja kanske var det lite annorlunda vinkel vi låg i mot vad vi båda var vana vid, men jag tror inte det spelar nån större roll och jag försökte medvetet "röra mig" så att han skulle hamna rätt.

    Och ja jag var väldigt avslappnad faktiskt och om jag ska va ärlig så blev jag lite förvånad över hur lätt han kom in i mig. Hade jag varit mera beredd på det hade jag nog spänt mig innan men nu fick jag snarare panik när han väl var inne och då var det för sent.
  • Anonym (Hannah)

    Okej, jag har inte hunnit skriva några svar under dagen, och nej han tryckte inte in den jättefort på något sätt men jag hann ändå inte riktigt med i svängarna.

    Trodde först att den bara hamnat lite fel av misstag för det är ju inte första gången någonting sånt händer. För min del brukar jag själv kunna vrida lite på mig så hamnar den rätt.

    Så jag försökte röra på mig även den här gången och trodde att han skulle fatta.. Jag väntade på att han skulle låta den hamna rätt och var helt fokuserad på att den, ja kuken alltså skulle hamna i mig! Jag märkte liksom inte när han började trycka in den. Det gick rätt långsamt till en början men eftersom det redan var tryck där emot själva öppningen så uppfattade jag först inte riktigt vad som hände med en gång.

    Den gled liksom in ovanligt lätt mot tidigare gånger när jag försökt med mina pojkvänner men det aldrig gått. Tvärstopp och gjort för ont.. Då har jag skrikigt till direkt.

    Och ja det gjorde skitont nu också men inte ondare än att det gick att genomföra. Jag blev inte chockad direkt men väldigt förvånad! Låg bara där och försökte slappna av för att det inte skulle göra allt för ont och väntade på att killen skulle fatta att han var fel. Men det gjorde han aldrig

  • Anonym (Hannah)
    Anonym (.) skrev 2017-10-12 13:47:23 följande:

    Ja grovleken är väldigt avgörande och många tjejer säger ju nej till analsex om kuken är för grov, men din frus inställning är väl lika viktig och hon verkar ju inte direkt gilla det, och då blir ju det en rätt kass upplevelse för er båda.

    Men som sagt, vi har olika upplevelser av analsex, jag gillar det väldigt mycket (både ge o ta, även med grova kukar). Skulle inte säga att det är bättre eller sämre än fittan, det är annorlunda, och ger en härlig variation på sexlivet.


    Jag vet inte hur stor eller tjock den var eftersom jag aldrig hann se så mycket av den. Men jag tror att den kanske var mindre än genomsnittet för i tidigare förhållanden har killar tjatat om det. Men då har det bara inte gått..
  • Anonym (Hannah)
    taquine skrev 2017-10-12 17:21:13 följande:

    Ja du ts , han kanske glömt sätta på sig sina goggels och därför hamnade fel.  

    Ja, jisses ....Ska du träffa honom igen ?


    Tror inte det blir nåt mer
  • Anonym (Hannah)
    Anonym (Träffa inte honom mer...) skrev 2017-10-12 20:43:32 följande:

    Alltså jag tror du är klok som säger så. Jag tycker inte du ska träffa honom nåt mer.. Alla killar jag varit med säger att det känns skillnad på var man tränger in. Inte minst för att på det ena stället så är det ju oftast vått, i såna situationer... Så om han inte är en total oskuld, så skulle jag satsa på att han vet precis vad som hände. Särskilt också eftersom han var bra på oralsex, det är i princip ingen som är oskuld som är bra på det....

    Så av detta kan man dra slutsatsen att han medvetet kör på med analsex utan att varken kolla att det är okej, eller att göra ngn form av uppvärmning, eller ens använda glidmedel, eller nånting. Nej fy så okänsligt och gränsöverskridande. Nästan så man funderar hur det står till med empatin hos karln.... Och han kommer ju aldrig erkänna heller så det är ingen mening att snacka om det...


    Nej jag kommer ju ändå inte kunna va säker på att få nåt totalt ärligt svar så varför ställa frågan..

    Han kanske inte hade onda avsikter men vem vet.
Svar på tråden Fel hål av misstag?