Inlägg från: Pimpinellan |Visa alla inlägg
  • Pimpinellan

    Erfarenheter av förlossningar trots att ni är korta och små som jag

    Ingen egen erfarenhet, men har en bekant som är kanske 158 och fött jättestora barn och det har gått bra. De har vägt mellan 4700-5000 alla tre!

  • Pimpinellan
    hggeli skrev 2017-10-26 18:46:11 följande:
    Oj wow var inte små barn heller :O shit vad skönt höra.
    Jag vägde 4 kg och min make 4.1 . Min lillasyrra 4.5 , så är nog risk vi också får ett lite större barn. :) Bra höra t.om. det går.
    Inte alltid svåra förlossningar har samband med stora barn. Och inte alltid de som själva var stora när de föddes som får stora barn. Man vet inte förrän efteråt, men bra kan det som sagt gå. Glad
  • Pimpinellan

    Jag kan kontra med ett fall där jag vet att det inte gick bra. Min faster födde ett dödfött barn på 50-talet och de sa att han dog p.g.a hon var för liten. Hon mätte som måttbandet exakt. Men sen födde hon 2 barn utan problem.

  • Pimpinellan
    hggeli skrev 2017-10-27 13:44:22 följande:
    Hmm men jag undrar om det verkligen var det då, eftersom hon sen kunde föda barn. Känns som de kanske inte alltid sa rätt på den tiden ;) 

    Undra om det kan tänjas till nästa gång. Då det gick bra sen. Näe min tanke är att det var nog nått annat. hmm. men tack för delat erfarenhet, även de mer negativa. Vill ju ha sanningen.

    Tack till alla för era delade erfarenheter, eller bekantas erfarenheter. Kom gärna med fler. :D
    Jodå, jag tror nog att det stämde att han var för stor. Hon födde ju ut honom så det hjälpte nog till med de andra.
Svar på tråden Erfarenheter av förlossningar trots att ni är korta och små som jag