Inlägg från: Anonym (LOL) |Visa alla inlägg
  • Anonym (LOL)

    Feminister bromsar sig själva

    Milkway skrev 2017-11-12 10:52:19 följande:

    Varning, detta inlägg kommer provocera alla som stämplat sig som offer i samhället.

    Det finns diskussioner som hettar till men ingen diskussion är så offer-manipulerad och sympatisk och icke objektiv beskylla de ansvarslös som feminism.

    Jag tycker feminismdiskussioner är allt annat än respektfulla, objektiva, ansvarstagande, medvetna samarbetande för ett bättre samhälle FÖR ALLA. Jag tycker dessa trådar är de mest spottande diskriminerande defensiva och oempatiska trådar jag någonsin sett, och det ser likadant ut överallt.

    Och det är varken män enbart eller kvinnor enbart som skapar denna mardröm, alla ni tillsammans! Med ert jävla hat mot varandra, likt en stökig högstadieklass, värre ärligt talat

    Av allt jag läser är kanske 5% av inläggen någorlunda mogna, genomtänkta, logiska, och realistiska, från människor smarta nog att se att vårt samhälle ser ut som det gör pga människorna, inte pga ett kön. Jämställdhet kräver 50/50 engagemang men i feminism ser jag 0/0

    Majoriteten av kvinnor vill bli illa behandlade medvetet eller undermedvetet och majoriteten av män formar sig till att bli svin mot kvinnor. Vems fel? Ingens! Allas. Vem började? Ingen. Alla!

    Det spelar ingen roll hur det varit och hur det sett ut, det som spelar roll är hur det är IDAG.

    Det existerar lika mycket övergrepp som det existerar kvinnor som frivilligt vill bli förnedrade.

    Det existerar kvinnor och män som förminskar andra människor med olika medel och det är inte ett kön som är sexistiskt det är en personlighet som höjer sig själv genom att sänka andra. Ett vapen.

    Och jävla feministkvinnor låt männen för guds skull ta plats hur mycket de vill i me too / feminist diskussioner för utan de är ni 50 % längre ifrån jämställdhet. De måste få bolla diskutera även svinen som bara vill psykas, alla måste få vara med i diskussionen om jämställdhet och hur kan man förändra något om man utesluter de som behövs för förändring?

    Och män som har "jag får alla kvinnor " attityden snälla ni skaffa en hobby och förverkliga ert liv på riktigt istället för att gå och trakassera kvinnor och tro ni är omtyckt.

    Vi börjar nå ett steg närmare jämställdhet när kvinnor slutar claima hela deras kön som offret och förstår att ni är 50% ansvariga för förändring ni med! Ni gör också fel och kan vara sexistiska, trångsynta, sympatiska översittare.

    Jag som skriver är inte feminist, jag är bara en person som är less på pajkastning om könen när man tydligt ser att strukturen vi har i samhället är fail hos Båda könen. Skärpning hos både män och kvinnor tack !


    Och du tillhör definitivt inte de 5%. Två feta lögner som diskvalificerar till dig direkt:

    Majoriteten av kvinnor vill bli illa behandlade medvetet eller undermedvetet och majoriteten av män formar sig till att bli svin mot kvinnor.

    Det existerar lika mycket övergrepp som det existerar kvinnor som frivilligt vill bli förnedrade.
Svar på tråden Feminister bromsar sig själva