Inlägg från: Anonym (Magnus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Magnus)

    Ni som är älskarinnor eller har en!

    Också man med älskarinnan. Trevlig, ärlig tråd utan massa trams. Klart att otrohet är fruktansvärt men både mannen å älskarinnan vet mycket väl om detta å måste leva med de å i många fall vet även frun om detta men kan ha okej:at de på grund av ej längre existerande sexliv. Många, många relationer fortsätter enbart på grund av barnen.

    Sen kan man plötsligt träffa någon vid fel tidpunkt i livet å känslor är omöjlig att styra, självklart kan man välja att inte agera men ibland är de omöjligt om ens äktenskap redan varit dött i många år. Sen att bara lämna allt för att man plötsligt träffat en annan är i många fall ett galet stort projekt.

    Hur som helst min älskarinnan betyder mycket för mig, kommer inte kunna skilja mig förens möjligtvis barnen blivit större å huset renoverats till säljbart skick, ekonomin är oftast största skälet till att skilsmässa inte blir av å förstås barnen, man tänker ju att man gör dem en tjänst genom att fortsätta för deras skull..tror dock min värld skulle gå under om min älskarinna plötsligt inte vill mer, man känner så när man träffats några år.. så jag gör vad jag kan för att ge henne tålamod och uppskattning.. hon vet att jag äskar henne, hon älskar mig med men tror ändå hon betyder mer för mig än jag för henne...

Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!