Inlägg från: H4llongr0ttan |Visa alla inlägg
  • H4llongr0ttan
    Trent skrev 2018-02-26 20:24:14 följande:

    Varför tror du på himlen?


    Därför att världen skulle ha kommit till vid en explosion låter än osannolikt. Nej men, jag gillar att tro att jag kommer någonstans efter att jag dött eftersom jag har jättemycket ångest inför att dö, då jag tänker på det. Men i himlen är allting bra och vi får alla ses igen :)
  • H4llongr0ttan
    oanonym skrev 2018-02-26 21:18:26 följande:

    Det finns alltså inget helvete? Alla kommer till himlen oavsett hur de lever sitt liv?


    Mjo, det tänker jag nog att det finns. Då jag föreställer mig himlen så tänker jag att helvetet är på samma plats men liksom en skilld ?avdelning? hehe
  • H4llongr0ttan
    oanonym skrev 2018-02-26 21:36:39 följande:

    Och jag vill inte att cancer ska finnas.

    Det verkar som du mer hoppas än tror. Har jag rätt? Det går ju inte att tro på något för att man vill. I alla fall kan inte jag det, jag måste bli övertygad.


    Kanske har du lite rätt. Jag hoppas väl mer, men jag tror lite också. Har ganska många nära som dött därav får man kanske mera tro, iallafall jag..

    Och ang gud särar. Håller med om att det nu låter konstigt då du ifrågasätter det. Han sägs ju ta emot alla, varför finns helvetet då?
  • H4llongr0ttan
    oanonym skrev 2018-02-26 21:44:42 följande:

    Var sägs det att han tar emot alla?

    Det brukar finnas en (minst) hake, allt beroende på vilken religion och tolkning du menar. Eller har du hittat på en egen Gud?


    Haha, nej ingen egen gud. Jag tror att jag menade att det brukar sägas (kristendom) att gud älskar alla, men gör han det verkligen ifall helvetet finns. Så menade jag nog
Svar på tråden Religösa! Liv efter döden?