• Emmacecilia

    Få igång liggandet

    Anonym (Förhållande) skrev 2017-12-07 21:22:01 följande:

    Jag har ibland undrat över en sak om det här jag kanske har fel men det verkar som att sexlivet dör ut när det kommer in barn i bilden verkar det som 

    jag har vid två tillfällen hört två olika inflyttade par älska passionerat mellan väggarna två tre gånger om dagen sen har det plötsligt dött sen hör jag bara bebisen skrika nu behöver det här kanske inte gälla alla  


    För många par är det ju så. Speciellt om de har det jobbigt med bäbisen. För en del kvinnor som har en annan person uppepå sig dygnet runt, ammar och slits av trötthet så finns inte mycket energi för erotik och sex. Den största krisen för ett förhållande är när första barnet kommer. Men kris betyder ju inte bara elände, många hittar ju tillbaka till samlivet efter ett tag, även om det av praktiska skäl kanske aldrig återgår till det som var innan barn.
  • Emmacecilia

    Försök få barnvakt så att du får sova ut, då brukar lusten komma. Ta hand om dig själv och gör lite skönhetsvård hemma, för din egen skull, sådant du inte gjort sen innan gravidmagen. Så att du hittar tillbaka till dig själv och din egen lust.

  • Emmacecilia

    Kollade nyss denna TED talk, inte dum alls. Handlar om vår lust och hur man får kontakt med den. Rolig föreläsare som skrivit bra böcker också.



Svar på tråden Få igång liggandet