Inlägg från: Anonym (gitta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gitta)

    Exet fikar efter pengar igen...

    Illusion skrev 2017-12-09 13:17:01 följande:

    På ett sätt blir jag glad när jag läser det här. Här ser vi en förälder som tar ansvar för barnen även om det innebär att den föräldern blir utnyttjad. Det glädjer mig. 

    Det viktiga i det hela är inte vad föräldern som tar ansvar har rätt till, i det här fallet TS, utan lösningen borde ligga i barnens rättigheter. Vi kan konstatera situationen och kan därför lösa det därifrån med utgångspunkt på barnens bästa.

    Jag tycker att du borde ha barnbidragen då du kan förvalta de pengarna på ett sätt som gynnar barnen direkt. Du ansvarar då för att grunden finns för barnen dvs kläder, fritidsaktiviteter och nöjen. Hon lägger istället symboliska summor samt för mat och hushåll när de bor hos henne.

    Sedan får ni helt enkelt konstatera att föräldrar som är separerade inte kan jämföras med två inkomsttagare som delar boende. Ni har en mer ansträngd ekonomi till följd, absolut. Detta innebär färre och billigare julklappar, mindre boenden, billigare och färre antal kläder, inga utomlandsresor etc. Detta är inget som skadar barnens rättigheter. Sedan finns det inget som inte säger att ni alltid kommer att leva ensamma... Hjärta

    Sedan TS, superbra jobbat!


    Som någon annan skrev, så länge ts är socialkontor åt sitt ex lär ingen kvinna vara intresserad.
Svar på tråden Exet fikar efter pengar igen...