Inlägg från: Överste Senap |Visa alla inlägg
  • Överste Senap

    Vad göra åt den ökade antisemitismen i Sverige?

    Framför allt i Malmö men även i Stockholm och andra städer i Sverige har antisemitismen fått rejält med luft under vingarna. Det enda man hör politikerna säga är att det är oacceptabelt men inga ord om hur man vill bekämpa den.

    Vilka vågar stå upp för judarna i Sverige?

  • Svar på tråden Vad göra åt den ökade antisemitismen i Sverige?
  • Överste Senap
    Tecum skrev 2017-12-11 16:13:28 följande:

    "Judiskt styrda..." Nu är du själv och tassar i antisemitismens grumliga vatten när du pådyvlar en folkgrupp makt och inflytande de inte har. 

    Medias tystnad beror på raka motsatsen, en korrekthet och ängslighet mot allt som kan tolkas som kritik mot muslimer, en ängslighet som kommer av det vänsterinflytande som fortfarande genomsyrar media.


    Notera dock att på Aftonbladets nätsida kan man läsa om Statsminister Lövéns oro över den utbredda antisemitismen bland vissa invandrare.
  • Överste Senap
    amadeus988 skrev 2017-12-11 17:47:11 följande:

    96% av all västerländsk massmedia kontrolleras eller ägs av judar. The Big Six: Time Warner, Walt Disney, Viacom, Rupert Murdoch's News Corp., CBS Corporation och NBC Universal.

    Sveriges massmedia styrs idag av fyra ledande aktörer, Bonnier, Hjörne, MTG och Schibsted. Bonnier och Hjörne är uppenbart judiska.


    Och vad har det med sakfrågan att göra?
  • Överste Senap

    Rimligt är väl att alla som erbjuds asyl i Sverige gör det under förbehåll att man accepterar att leva i fred med vilken annan religion som än må förekomma i Sverige?

    Man ska inte erbjudas skydd om säkerheten för någon annan försvinner som en konsekvens.

    Religösa samfund som inte vill skriva under att man lever i fred med övriga religioner/trosinriktningar bör förlora sin rätt att verka. Detta ska synas i samfundens dagliga verksamheter och inte vara tomma ord på papper.

  • Överste Senap
    Abegayle70 skrev 2017-12-12 17:36:14 följande:

    Skillnaden mellan nazister och judehatande islamister är att svenska socialister inte ser nazister som en viktig väljargrupp. Förmodligen kanske detta inte gäller alla svenska socialister?


    Risken är att du har rätt.
Svar på tråden Vad göra åt den ökade antisemitismen i Sverige?