Inlägg från: UngmammatillE |Visa alla inlägg
  • UngmammatillE

    Omföderska, när kom gravidmagen?

    Hej alla! Jag är en tjej på 18 år som väntar mitt andra barn. Har en dotter på 1,5 år. Är i vecka 8 (7+1) och tycker redan jag har en mini-kula på magen? Är de möjligt? När kom era magar med andra barnet? Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Omföderska, när kom gravidmagen?
  • UngmammatillE
    Carambolan skrev 2017-12-12 21:41:09 följande:

    Det är inte möjligt att livmodern ger dig någon gravidkula så tidigt, däremot kan du absolut vara mer uppsvälld runt tarmarna än du var förra gången.


    Ja men precis, har hört de också. Dock har jag faktiskt sätt bilder på andra med verkliga gravidmagar trots att de varit väldigt tidigt. Vad är de? Vecka 12 som man tidigast kan få mage?
  • UngmammatillE
    Moorii skrev 2017-12-12 22:05:35 följande:

    Det är helt klart skillnad på hur stor magen är nu mot vad den var första gången. Är nu i vecka 13 och på kvällen är magen lika stor som den var i vecka 20 i första graviditeten! Inte helt lätt att dölja :P


    Jag har ju alltid älskat gravidmagen! Så längtar tills att den kommer. Verkar som att de flesta får mage mycket tidigare med andra :)
  • UngmammatillE
    Anonym (14) skrev 2017-12-13 11:08:59 följande:

    Med första vecka 19-20. Kände livmoderkanten vecka 11+.

    Med andra vecka 14. Kände tydligt livmodern som en rund boll vecka 7+. På morgonen innan jag kissat tryckte urinblåsan upp livmodern så jag kunde se en kula när jag låg ner.


    För mig hade jag samma med första! Och jag tänker också de att kan inte livmoderns vara så pass ?beredd? när man födde för inte så längesen att dom blir större snabbare och att den hoppar upp över kanten tidigare än v.12? Har sett såååå många med gravidmage innan vecka 12!
Svar på tråden Omföderska, när kom gravidmagen?