Inlägg från: Anonym (Personlighet ?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Personlighet ?)

    När börjar tjejer bli intresserade av killar som mig.

    Grattis du har just skrivit ett CV och ansökt till "skaffa fru"

    Men var är det personliga brevet? Det du beskriver hör är ju krav och referensramar,men det visar inte vem du är.

    Om du dejtar och kör på kortet "du borde vilja ha mig för att jag är*rabblar upp dina pengar din hälsa och ditt yrke* hade jag spytt och du hade varit den sista människan att träffa vidare. Har du den attityden om dig själv så lägg ner det. Seriösa tjejer vill inte ha iller som döljer sig dom produkter det visar på osäkerhet och det är inte attraktivt.

  • Anonym (Personlighet ?)
    Anonym (Emma) skrev 2017-12-17 21:34:51 följande:

    För det första så är en längtan efter barn och familj inte synonymt med att det måste ske på studs, men de du dejtat kanske haft en snäv tidsram?

    Sen hade jag aldrig, nix, nej, absolut inte, satsat på en långvarig relation med en egenföretagare. Kan vara en fördom men i mina ögon är det lika med ensamt ansvarig för hem och barn i framtiden, och innan dess lågprioriterad till förmån för jobbet. Om anställda män med driv och ambitioner jobbar mycket, så är det inte ens i närheten av hur det brukar se ut för den som har eget.


    Håller med Emma här, jag var med en kille som satsade på ett företag och han var mer intresserad att göra reklam på Instagram och få followers än att titta på mig när han kom hem från sitt jobb. Det är mer attraktivt med en arbetarklass kille som inte tjänar massor men man klarar sig och sen lever man på vsrandra.
  • Anonym (Personlighet ?)
    Anonym (Singel) skrev 2017-12-17 22:08:12 följande:

    Det mest attraktiva är väl en kille som värnar om relationen oavsett om han driver eget / är anställd? 


    Ja det stämmer. Men nä sitta på Tinder med omogna människor kommer du ingen vart med. Du får söka i dina intressegrupper istället för det finns definitivt kvinnor som skulle matcha dig och ditt driv men mitt tips är sälj dig inte, våga lita på att när rätt tjej är rätt tjej kommer hon gilla dig som du är.
  • Anonym (Personlighet ?)
    Anonym (Singel) skrev 2017-12-17 22:44:01 följande:

    Förstår inte varför man skall sträva efter miljonlön, blir ju bara en massa skatt skämt åsido, 

    Mitt företagande har inte satt käppar i hjulet under tidigare förhållande, hade en tjej som jag var tillsammans med i några är men blev lämnad pga att hon ej längre var kär,  

    För mig handlar det mer om att bygga en stabil framtid där jag har en frihet att välja hur jag vill leva mitt liv, och då även kunna sätta av tid för att vara en närvarande partner/förälder. Materiella ting har ingen stor betydelse om man ser till det stora hela, utan att älska/känna sig älskad är värt betydligt mer :) 


    Min granne som är pensionär tänkte som du. Han satsade på eget företag för att kunna styra själv sitt liv och ge hans familj bra förutsättningar, han fick slita hårt och jobbet tog upp mer tid än planerat (som det oftast gör) och när han hade jobbat upp sig och sparat in massa pengar så han och hans fru skulle kunna leva gott, dör hon. I cancer. Han ville inte leva utan henne. Han fick en psykos. Han fick elchock-terapi och han var aldrig sig lik efter det. Han sa till mig "Jag önskade att jag aldrig startade det där jävla företaget och att jag la all min tid på min fru, hon var mitt allt" och var avundsjuk på min familj som aldrig varit rika eller drivit karriär eller kunnat göra dyra nöjen, men vi har alltid haft varandra.
Svar på tråden När börjar tjejer bli intresserade av killar som mig.