Inlägg från: roggli |Visa alla inlägg
  • roggli

    Mest irriterande reklamen?

    Cool Jamen alltså, finns det någon reklam som är bra på tv ?
    Dom som säger att dom inte tycker att det "inte är särskilt irriterande", dom är ju redan körda.
    Jovisst, jag har varit hemmaliggande ett tag nu i den omtalade influensan och har sett på en hel del reklam, just bara för att få det bekräftat: Företagen tror verkligen att vi är fullständigt dumma i huvudet ! 
    Speciellt på dom kanaler som sänder typ: "Pawn Stars", "Det stora Fyndkriget", mm.
    Rätt så underhållande program i sig, om man inte har nå´t annat att göra på dagen när man ligger sjuk i soffan och inte har lust att kolla på något debattforum, eller liknande.
    Men alltså, programmen är 25-30 minuter, men om man tar bort reklam och c:a 1 minuts repetition av vad som hände innan avbrottet (eftersom producenterna utgår ifrån att alla tittarna är trögfattade idioter), så återstår ungefär halva tiden till själva "berättelsen", FANTASTISKT och vad menas ???
    Men nu efter att, faktiskt, kollat och försökt att förstå om det finns någon finess med moderna reklamvideos, så konstaterar jag att det gör det inte.

    Jag kväljdes mest av dom extremt dåligt svenskdubbade reklamsnuttarna och Oral-B:s reklam med en mycket, genomsyrad av lågt IQ, övertänd "duktig" snärta, (med redan perfekta tänder, förstås) som berättade för oss vad hon "vet".....Glad

    Tacka vet jag bioreklamen för Treo (den som överraskade alla, tror jag) när Treos brustabletter intoducerades. för c:a 150 år sedan (känns det som) Cool

    Men tv-bolagen måste ju få pengar till produktionerna, så jag förstår ju varför jag måste stå ut med skiten.
  • roggli

    Jag igen !
    Ville bara förtydliga det här med bioreklamen för Treo: Det är ju den med myskoxarna........... mycket cool.

Svar på tråden Mest irriterande reklamen?