• molly11

    Barnrum autism/adhd

    Vi köpte hyllor från Ikea med såna där fack där man kan köra in tyglådor. I en låda är det målarböcker, Ritpapper, pennor, linjaler, pysselböcker och målarfärg i. I en annan lego. I en annan dockor och dockkläder. I en annan pussel, pyssel, spel osv. På hyllor och byråar är det avskalat men står nån nalle och en tavla på ena. En lampa och smyckeskrin på en annan. Ett datorbord och stol och en stor svart anslagstavla på väggen bakom. Relativt avskalat och lätt att städa när hon vet vart sakerna ska vara. Även om det ibland är kaos i lådorna så syns det inte när lådan är inskjuten. Min dotter har svår adhd och vill gärna ha ordning säger hon men märker att det är mest för ögonens skull. Hon skiter farligt i att det är kaos i lådorna bara det ser rent och städat ut.

  • molly11
    skåneflicka skrev 2017-12-25 18:36:27 följande:

    Vi har en expedithylla (den som nu heter Kallax) med tyglådor, men tycker de är svåra att märka. Hade varit bra med bilder på lådorna....


    Karborreband dubbelhäftande eller som man syr fast är bra, fins på Biltema för billig peng. Printa ur bilder och sätt fast:). Kanske fungerar med magneter också.
Svar på tråden Barnrum autism/adhd