• hondär

    Ni med tre barn (inte för "långt" mellanrum) omställning från två?

    Hej. Tycker att från 1 till 2 barn va ingen sak, bara mysigt och roligt. Har 22 månader mellan dem. Men sen kom 3an 15 månader efter de..... Wow vad jobbigt. Kan ju bero på att min man valde att lämna mig för en annan när sista var tio dagar men de hade nog varit kämpigt ändå. Jag hade en nybliven tre åring, en 1 åring med medfödda fel som krävde lite extra som dessutom bara kröp. Ja jag hade fullt upp. Hade inget körkort heller så verkligen sämsta förutsättningarna. Men jag överlevde och vi har ju haft mysiga stunder också. Och som någon innan skrev så gillar de samma lekar osv vilket underlättar. Nu är mina 8,6 och snart 5.

  • hondär
    SweetJune skrev 2017-12-26 23:12:00 följande:

    Även om barn är största livsglädjen så var det riktigt starkt av dig att vara själv med tre barn och så tätt. Måste ha varit extremt tufft. Jag beundrar verkligen ensamstående mammor. Hur känner du idag när de är äldre, har det blivit enklare och kommer barnen bra överens? Så tätt kan jag inte ha för mensen har inte kommit tbx än så 2,5-3 år mellan blir det om allt går bra.

    Har dina barn delat rum eller har de egna sovrum?


    De bråkar ju tyvärr otroligt mycket.. Men jag har ju blivit slöare och slöare i min uppfostran så är lite mitt fel. De två äldre leker bra ihop och de två yngre men inte alla tre så ofta. Just nu delar äldsta och yngsta rum för de är krångliga vid läggning, lättare att ha dem på samma ställe då och mitten barnet behöver sitt eget space, behöver komma ifrån lite och få somna ostört.

    Enklare är de absolut! De pratar och kan leka själva, är jag trött kan jag vila och de leker el ser på tv, jag kan även åka ner till affären och handla lite och de passar varandra. Jag är glad att jag har dem men skulle aldrig göra det igen.
Svar på tråden Ni med tre barn (inte för "långt" mellanrum) omställning från två?