• ninjamamman

    Behöver åsikter vad är rätt och fel

    Jo jag tycker nog att det finns fog för att skämmas här ts. Ni skaffar ett barn till utan minsta tanke på hur det ska bli för de barn som redan finns. Du skriver själv att hans barn ville bo mer hos sin pappa. Men samtidigt är du helt villig att dra in på deras tid hos er så fort det kommer ett nytt barn? Hur tror du barnen känner i allt det här? Förvisade och bortstötta? Uselt planerat.

  • ninjamamman

    Fast att köra ut dom när det kommer en ny bebis är allt annat än humant. Du skulle satt gränsen redan innan. Antingen är han hemma mer eller får de komma varannan helg.

  • ninjamamman
    Queennr1 skrev 2017-12-26 16:49:34 följande:

    Ehhhh.... Fast nu är det väl inte så att TS nödvändigtvis vill dra in på deras tid utan att hon framöver kräver att BARNENS PAPPA tar större ansvar än han har behövt göra hittills då TS varit BUSSIG nog att ta en hel del av PAPPANS ANSVAR.

    Att bli förbannad på henne för det är ungefär som att skälla ut en kollega för att hon inte har tårta med sig denna onsdag bara för att hon hade tårta med sig förra onsdagen.


    Ja visst, struntar man helt i barnperspektivet så är det såklart så.
  • ninjamamman
    SofieJ skrev 2017-12-27 00:44:08 följande:

    Men det är ju inte hennes barn? Hon har tagit mer än nog ansvar för dessa barn som faktiskt har både en biologisk mamma och pappa som i första hand ska ansvara för dem.


    Exakt. Inte hennes barn=pappans ansvar=pappan klarar inte av ansvaret=pappan och ts ger barnen förhoppningar om att få bo vv= barnen åker ut när bebisen kommer. Vilket troligen leder till att barnen inte kommer må speciellt bra. Spelar då ingen roll vem det i grunden är som har ansvaret. Så fruktansvärt dåligt planerat.
Svar på tråden Behöver åsikter vad är rätt och fel