• KattenH81

    Gravid efter IVF BF AUG 2018

    Jag kan ju hoppa in här! :) Hoppas vi får med oss några andra ivf-augusti-mammor!

  • KattenH81

    För mig var det värst v8-9 med illamåendet. Förra veckan blev det lite bättre o nu känner jag det mest om jag sovit dåligt... vilket jag iofs gör typ varannan natt! Upp o kissa och sen svårt att somna om!

  • KattenH81

    Hade en dag som var förfärlig när vi var i fjällen. Låg i sängen hela dan o mådde illa. Enda fången jag spytt hittills. Men peppar peppar så börjar det kännas bättre. Fick kallelse till kub-ul idag 26/1. Så nästa vecka nytt försök till inskrivning onsdag, träff med läkare torsdag och åtta dagar senare kub. Kanske läge att berätta på jobbet snart, blir en del frånvaro!

  • KattenH81

    Föräldrar och syskon, en av mina bästa vänner och en kollega känner till det. Den 26/1 har jag kub-ultraljudet. Då är jag i v13, nästan v14 (12+6). Ser allt bra ut då kommer jag berätta för lite flera (ex chefen).
    Vid första barnet hade alla nära kollegor och vänner full koll och tackolov gick det bra och dottern föddes 9 mån senare. Men efter tre mf blir man lite räddare att berätta. Å ena sidan har det ju varit bra att folk vetat om varför man är borta nån dag och så men jag tycker det har varit så jobbigt att berätta om mf:en just när de skett. Så nu väntar jag så länge som möjligt!

  • KattenH81

    Lycka till Hanna!

    Förstår precis hur du känner Lillflickan! Är själv orolig för att kub-ultraljudet skulle visa ngt fel nästa fredag... och tänker att jag kanske måste outa ngt på jobbet sen. Å andra sidan vet jag inte om man ist ska vänta ett tag till... I vilken v och dag fick du mf?

  • KattenH81

    Men allt såg bra ut på kub trots blödningar då? Usch vad orättvist! Går i skräck nu sista dagarna i v12. Tänker att det ska gå bra men är ändå orolig. Börjar få mer flytningar nu (fick det även m dottern) och går då o nojar att det är blod!

  • KattenH81

    Igår fick jag spontant se den lilla gynnaren! Var hos läkare för att prata Levaxin-dos och efter att vi pratat om missfallen frågade läkaren om jag ville titta efter via ett vul? Gärna sa jag (fast nervös så klart!)

    Och där var den lilla! Sparkande och vinkande som bara den! Helt underbart!! I helt rätt storlek också så det kändes skönt!

    I förrgår hade jag även inskrivningssamtal och fick en helt fantastiskt bm som jag klickade med!

    Enda besvärliga just nu är att läkaren nämnde svamp. Just då svarade jag att jag inte hade några besvär för jag var så fokuserad på vul:et. Sen när jag tänkte efter... senaste veckan har det bu varit svid där nere och nu efter han sagt det skulle jag säga absolut!

    Många av svampmedlena måste man rådgöra med läkare innan... och jag som inte ens frågade igår! Suck... Ska ringa bm idag om jag får en lucka! V11+6 idag så imorn 12 fullt gångna veckor!!

  • KattenH81

    Här mås det bra, trött och hungrig hela tiden men knappt något illamående längre (peppar peppar!)

    På fredag blir det kub-ul!

  • KattenH81

    Idag var det kub och allt gick toppen! Fick lägsta risk för allt, 1:20 000. Den lilla sov i början mem började jabba loss lite mot slutet. Hade växt på sig perfekt för v12+6 som är idag, vecka 14 inleds imorn! Det rullar på!

Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018