Inlägg från: Anonym (nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nyfiken)

    Skulle du vilja se din kille suga kuk?

    Absolut, om det var något vi var överens om, typ under en trekant eller så. Han verkar vara bi-curious och om det var något han gick igång på skulle jag så klart tycka att det var hett.

  • Anonym (nyfiken)
    Anonym (!) skrev 2018-01-05 14:09:26 följande:
    Då är du riktigt udda om du verkligen tycker så och inte vill skämta. Ingen normal tjej skulle vilja se sin kille göra detta. 
    Haha! Då är jag väl udda då. Flört Det finns ju massor av människor som går igång på att se sin partner vara med någon av motsatt kön. Jag förstår inte vad skillnaden är på det och att gå igång på att se sin partner med någon av samma kön. Jag går igång på att se min partner njuta, och om det är med en annan kille och vi båda är överens om det så förstår jag inte vad som är konstigare än att se honom njuta med en annan tjej (fast jag ska medge att det hade gjort mig lite avundsjuk). Glad
  • Anonym (nyfiken)
    Anonym (Lindy) skrev 2018-01-07 12:03:54 följande:
    Det är nästan inga kvinnor i förhållande skulle vilja se sin partner ha oralsex med en annan man! Det är så självklart och bara tanken är äcklig för de allra flesta. 
    Varför är det äckligt för att det är en annan man? Förstår att inte alla vill se sin partner ha sex med någon annan vilket också är anledningen till att jag skrev att det var om det var något vi kommit överens om, typ under en trekant. Något som så klart inte alla drömmer om men det är inte helt ovanligt med fantasier om trekant eller swinging. Jag är själv bi och skulle inte uppskatta om min partner tyckte att det var okej att jag sög någon annans kuk men inte att jag slickade fitta (vi pratar fortfarande trekant här, inte otrohet). Många här i tråden verkar bara smått homofoba. Nej, det är inget man måste tända på men varför äcklas av bara tanken för att det är en annan man?
Svar på tråden Skulle du vilja se din kille suga kuk?