• Matski

    Bästa kreditkortet?

    Hej på er!


     


    Kör en liten blänkare till någon av er som är intresserade eller funderar på att skaffa ett Amex SAS Eurobonus Premium-kort som är grymt om ni vill kunna resa lite lyxigare än economy emellanåt.


    De kör en drive i två veckor nu, fram t o m den 28 februari, sen är det vanliga avgiften som gäller igen. Årsavgiften som i vanliga fall ligger på 1 000 kr/år bjuder de på första året, ingen bindningstid eller någon annan dold kostnad heller. Sedan har man under denna period ökat antal poäng man får om man värvas via mig med 25%, man får hela 15 000 Eurobonuspoäng vid registrering, helt kravfritt förutom själva registreringen. En enkelresa inom Norden kostar exempelvis 12 000 poäng.


    Spendera 150 000 kr på ett år på kortet och du får även ett Amex 2-4-1, extremt fördelaktigt om du t ex vill resa i Business-class, du får du 50% på biljettpriset. Du får även poäng på alla inköp samt möjlighet att få extrapoäng om du köper något från företag kopplade till SAS Eurobonusprogram.


    Skicka PM/mail om du är intresserad/har frågor så skickar jag en inbjudan. (Även jag tjänar några poäng på själva värvningen, men detta är definitivt en win-win om man funderat på att skaffa ett bra kreditkort utan någon risk/kostnad. Det är ju bara att säga upp kortet direkt om man endast vill ha grundpoängen.)   

Svar på tråden Bästa kreditkortet?