• möjligt

    Min flickvän vill aldrig.

    Tobythegunn skrev 2018-01-13 19:48:25 följande:

    "Men om jag vet att han inte njuter av det skulle min njutning försvinna direkt också" 

    Exakt? Det är ju detta jag menar! Du blir upphetsad av hans upphetsning. Blir du upphetsad av att sitta ensam och suga på en dildo? Jag tror inte det :)

    Jag kanske är jävligt dålig på att förklara (Svenska är mitt andra språk) så jag tror att jag inte blir riktigt förstådd. Men jag tänker mer filosofiskt på det hela. 

    Och vad är det egentligen för skillnad på sex (sex är en aktivitet) och andra aktiviteter när vi pratar vad som är moraliskt rätt eller fel?

    Du förstår mig verkligen inte. Du säger att du inte skulle tvinga med din partner med på något han hatar? Det är ju det som är grejen! Han vill ju göra det för DIN skull, han vill ju göra DIG glad! Det är detta jag vill lägga fokus på! Förstår du inte hur mycket vi gör för våra nära och kära som vi egentligen inte vill eller tycker om? Vi gör ju det för att att DEM ska må bra!

     


    Man gör väl inte heller automatiskt allt för sin partner alla har sina gränser för vad de är ok med. Där finns ju en hel skala från något man tycker är vidrigt till någonting man finner jätteupphetsande.

    Är man inte bekväm med något så ska man inte göra det, till exempel(med antagande om att du är en heterosexuell man) om din flickvän säger att hon skulle finna det otroligt upphetsande att se dig suga av en annan kille så skulle det kanske inte vara ett automatiskt ja. Eller om hon ville knulla dig med en strap on?

    Vad som är upphetsande för nån kan vara hemskt avtändande och obehagligt för nån annan
  • möjligt
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-16 23:44:26 följande:

    Nej usch det vill jag inte, men jag har slickat henne otvättat mus och tvättat. Ingen big deal för mig och det verkar det inte vara för henne heller för annars hade hon alltid sett till att hon är ren när hon vet att jag ska gå ner på henne.

    Senast i söndags var vi ute och åkte skidor och när vi kom hem hamnade vi innanför dörren och började kyssas som led till sex.  Sedan tog vi en gemensam dusch och pratade inte mer om det.

    Jag föredrar att hon tvättar av sig men jag går ner oavsett för jag blir kåt av att se henne njuta.

    Det är väl det som jag tycker är lite märkligt att låta mig gå ner på henne vill hon och orkar men att suga av mig går inte för sig. Jaja det är hon som sitter på svaren men tycker det är obekvämt att prata om, om hon har upplevt dina erfarenheter så tycker jag att hon borde sagt något.

    Nej det är inte okej att komma i någons mun som inte vill, men dessa flickor jag haft oralsex har velat det. En del har även svalt. Det tycker jag är en extra krydda men inget som jag blir extra tänd på.

    Okej så bra det då :) 


    OMG det här var underhållande!!

    TS du ställer dig HELT oförstående till att dinflickvän inte vill ge oralsex och tycker att det inte är nån stor grej alls men du uttrycker det spontant som ?Nej Usch det vill jag inte? när det kommer till en sån liten och enkel sak som att smaka lite på din egen sperma! Är du på riktigt!

    Varför är det då så orimligt att hon känner samma?

    Och hur kan du fortsätta pusha att hon ska göra något du själv tycker är så motbjudande?
  • möjligt
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-17 17:45:52 följande:

    Men vet du hur det känns att slicka en mus då? Skulle du kunna tänka dig gå ner på dina väninnor? Om inte så vet jag inte hur du kan låta din man gå ner på dig om du inte vet hur det känns, lite samma frågeställning.

    Kanske lite dålig jämförelse men.

    Hon ger mig direktiv att gå ner på henne varje gång vi har sex, är inte det tjat också eller är det okej bara för att jag gör det frivilligt?


    En jämförelse hade väl snarare varit om en tjej kan tänka sig att ta fingret och smaka på hur det smakar för hennes partner. I din jämförelse så borde du ju hitta en trevlig kille som du kunde ge fullbordad oralsex

    Och det är det väl ingen som föreslagit??

    Du har skrivit tidigare i tråden att du tycker en stor del av grejen med oralsex är just att få komma i tjejens mun. Om du tycker det är så motbjudande att du inte ens kan ta det på fingret och smaka så förstår jag fortfarande inte hur du kan tycka att det ska vara en sån liten grej för henne?

    Du kan ju passa på att gå ner på henne efter att du kommit i henne nästa gång så får du en liten aning I alla fall.

    Och jodå jag har smakat både och och sperma är väldigt speciellt och kan tom smaka riktigt obehagligt
  • möjligt
    Anonym (Undrar) skrev 2018-01-18 12:55:57 följande:

    Jo, och så synd att någon gör det bara för att tillfredsställa sig själv. Mannen som tog henne ställde mannen till mycket problem för hennes vidare utveckling på det sexuella området. Och indirekt har han även gjort det omöjligt för mig att få uppleva avsugningar. Ett väldigt högt pris för de två orgasmer han fick. Och priset betalar vi medan han själv antagligen drog vidare och tillfredsställde sig med olika kvinnor både med sköna avsugningar och annat. Men så är det. Sex är ett tufft spel med vinnare och förlorare. Och den som är tuff och fräck kan ofta hämta hem mera än den som är lite försiktig.


    Bara för att erbjuda lite perspektiv, det finns många kvinnor som helt enkelt inte gillar att ge oralsex utan att ha haft någon dålig upplevelse alls. Tänker bara att du verkar lite låst i tankesättet att, om det inte varit för den erfarenheten så hade din fru gillat det. Inte för att det förbättrade oddsen så klart men det är inte alls omöjligt att hon inte gillat det iaf....
  • möjligt
    Förgammalförskilsmässa skrev 2018-01-20 08:45:15 följande:

    Helt krasst, du har tre alternativ (helt utan inbördes prioritering):

    1. Gilla läget, sluta lipa och inse att du aldrig blir avsugen. Och tjata inte om det, det blir bara sämre då.

    2. Byt tjej, det finns ingen anledning att slösa bort fler år, bara för att du redan slösat bort så många.

    3. Ta ett allvarligt snack med tjejen, se om det finns förutsättningar för att finna en kompromiss (det tror inte jag, men det borde vara värt ett försök, större under har ju hänt). Om det inte hjälper, se 1 eller 2.


    Fast att en kompromiss/förbättring går att uppnå för TS är ju inte helt orimligt att tro. När man läser alla inläggen(och lite mellan raderna) så är nuläget;

    TS har sex med sin flickvän. Mer eller mindre varje gång de har haft vaginalt sex ett tag och TS börjar närma sig orgasm så ber han flickvännen att suga av honom som avslutning. Alltså att ta den redan kladdiga kuken i munnen så han får komma i hennes mun.

    Så jag kan ärligt säga att jag inte har en aning om hur hon faktiskt ställer sig till att ge oralsex, det kan ju vara vilken av sakerna som helst hon säger nej till.
  • möjligt
    Bjoer skrev 2018-01-25 11:26:26 följande:

    Ska och ska. Om man inte berättar utan bara säger "Jag vill inte." så känns det ju mest obstinat och det är ju verkligen receptet på ett långt och bra förhållande...

    Bästa är ju om hon kan förklara vad det är som tar emot så att han kan få lite mer förståelse för henne. Speciellt om det nu är något som är viktigt för honom.


    Så konversationen går såhär.

    A: Vill du suga mig som avslutning?

    B: Nej det vill jag inte

    A: ok

    B ska då enligt dig förstå att en utförlig förklaring behöver lämnas om varför. Om det är viktigt för A med denna motivering varför ligger ansvaret för att FRÅGA på A??

    ....

    A: varför vill du inte?

    Ni killar som verkligen argumenterar för TS sak, tycker ni även det är rimligt att hon har allt ansvar över situationen när han vägrar prata om det eller fråga henne mer ingående?

    Jag vidhåller också att det framkommit ganska klart att TS inte heller skulle vara nöjd med bara oralsex, han vill avsluta(!) samlaget med att komma i hennes mun. Vilket inte är samma sak som att bara be om oralsex
  • möjligt

    Vill även kolla med dessa killar som talar sig varma för att ställa upp och kompromissa om ni någonsin gjort något sexuellt för er partner som ni finner direkt motbjudande?

  • möjligt
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-27 18:52:24 följande:

    Nej det hade jag väl inte gjort men skulle vilja ha en förklaring. Istället för att säga "Orkar inte" kan hon säga varför hon aldrig vill. Skulle hon berätta att hon varit med om en traumatisk upplevelse så skulle jag inte fråga mer.

    Har hon aldrig gjort det innan och är rädd att jag inte ska tycka om det så skulle jag ha förståelse för det.


    Och om det är alternativ 3 att hon tycker det är lite äckligt och obehagligt. Kommer du då att respektera det också?
  • möjligt

    TS, låt oss göra det enkelt.

    Accepterar du iden att alla människor har olika sexuella aktiviteter de helt enkelt inte skulle vilja utföra? Det spelar inte någon roll vilket kön eller vilken aktivitet det är, kan vara en tjej som tycker det är äckligt med analsex eller en kille som tycker det är äckligt att slicka etc.

    Det spelar ingen roll vad/vem/hur men varje person måste få sätta upp sina egna gränser för vad de vill göra.

    Det har börjat låta lite som att du tycker att din flickvän inte har rätt att tycka illa om att ge oralsex, baserat på de två argumenten 1.det finns kvinnor som gillar det och 2. Dina föredetta sexpartners gillade det.

    Har din nuvarande då ingen rätt att ogilla det?

    Och om hon nu verkligen ogillarn, varför ska hon lida för att ge dig njutning?

    Om du vill slicka eller inte är en helt annan fråga och det är till 100% ditt beslut

  • möjligt
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-06 22:04:29 följande:

    Jag har ju haft ex som aldrig haft problem att ge mig oralsex, har fått med mig tjejer hem från krogen som sugit av mig fast jag inte hunnit tvätta av den så mina tankar har aldrig funnits att tjejer inte skulle vilja ha oralsex. Det är en viktig sak för mig precis som för många andra.

    Det är möjligt att det är en egoistisk tanke från min sida men bristen på oralsex går inte ut på henne, jag är inte sur eller arg på henne på något sätt.

    Vi har det jättebra och jag älskar henne sju gånger till månen och tillbaka men jag kan inte komma ifrån att jag saknar och längtar efter att bli avsugen så skönt jag blivit tidigare.

    Jo man har rätt att säga nej om man inte tycker om något. Men då tycker jag att man kan ge en förklaring så den andra kan förstå.

    Jag vet inte? Jag kan ju svara för mig själv. Jag älskar inte att slicka mus men jag gör det för hennes njutning. Är väl lite så jag alltid tänkt att i en relation får man ge och få men jag tänker väl fel där av era kommentarer.


    Fast du verkar ha svårt att ta till dig skillnaden i nivåer.

    Dela upp det på ett gravt generaliserat sätt som;

    1.Saker som är jättetändande och underbara

    2.Saker som inte direkt ger så mycket njutning men man kan tänka sig göra för att det har någon positiv aspekt

    3.Saker man finner direkt avtändande/äckligt och absolut inte vill göra

    Du verkar sätta få oralsex i fack 1, ge oralsex i fack 2 och alla anala aktiviteter med dig som mottagare i fack 3.

    Och det är din personliga upplevelse som ingen kan ta ifrån dig. Har en ex kille som skulle satt allt analsex(även som givare) i fack 3. Han har rätt att känna så även om många killar gillar att ha analsex.

    Om din flickvän nu sätter att ge oralsex i fack 3. Kan du då inte ha förståelse för att hon inte vill göra det?

    Det handlar ju då om att ge dig njutning på bekostnad av sitt eget välmående
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.