Inlägg från: Anonym (Uyäck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uyäck)

    Min flickvän vill aldrig.

    Ännu en tråd om tjatsex. Verkar vara svenskars viktigaste punkt i livet, sexet.

    Viktigare än deras partner de påstår sig älska och behöva så väldans mycket.

    Inte undra att otrohet känns som vardag i dagens relationer.

  • Anonym (Uyäck)
    Anonym (Dude) skrev 2018-01-14 04:45:22 följande:

    Inte för att jag tjatar om något men jag har åtmistone förståelse jämfört med dig. Det skulle nog kännas trist för min fru om jag en dag sa ?Det blir inget mer oralsex på dig, jag har tröttnat på det. Du får leva utan det resten av ditt liv om du ska leva med mig?

    Eller än värre dvs de som lever med en partner som tröttnat på all form av sex.

    Dillemat är att man har känslor och känner att man inte vill lämna.

    Om man vägrar sin partner något de vill ha så kommer det bli tjat, bråk och troligen seperation.

    Det blir även en maktutövning som förstör förhållandet.

    Jag vägrar aldrig sex om min fru är sugen även om jag är helt slut och inte är på hugget. I värsta fall frågar jag om vi kan ta det på morgonen istället.

    Om man börjar vägra så tror jag förhållandet går mot sitt slut. Jag har levt med en kvinna som började vägra sex ganska ofta. Jag blev sjukt bitter av det och tillslut pallade jag inte med det. Tror det bidrog till att jag dumpade henne efter ett väldigt långt förhållande. Jag är mycket lykligare med min ?nya?.


    Problemet är att sex har med en person och dennes lust och gränser att göra, det är inte att man vägrar sin partner men många verkar dra den kopplingen att nej till sex betyder nej till hela partnern (?) Eller partnerns rätt att njuta, och att det skulle handla om maktförhållanden visar ju hur STORT inflytande sexet har på dig, som världens manipulation, så stor att du kraschar förhållandet och glömmer bort kärleken och tappar allt du har med partnern , pga brist av sex. Jag tycker det är sjukt.

    så länge du har alla rättigheter att få ha sex med dig själv så ska det inte vara någon fara att din partner av någon som helst anledning,inte gillar sex en period.

    Nej jag vill inte ha sex betyder nej jag vill inte ha sex, det betyder inte nej jag vill inte ha min partner eller nej jag gillar inte min partner eller nej jag ska minsann ha makt över min partner. Kopplar man sex till en annan person som ens rättighet då har man fan bekymmer.
  • Anonym (Uyäck)

    Sex är inte en regel. Det kan se helt olika ut från person till person och tänk på att visa är asexuella.

    Att dina tidigare tjejer gjort en sak betyder inte att alla kvinnor du någonsin kommer möta vill samma sak.

    Ni har det bra skrev du, men det kan inte stämma om det här är så allvarligt att du måste diskutera bakom ryggen på henne med andra för att få sympati?

    Du vill inte ha en dildo i röven antar jag? Men tänk om alla tidigare män hon varit med helst det, ska du bara infinna dig då och ställa upp?

    Man ställer upp på det som känns okej. Men alla har gränser och din flickvän förtjänar respekt. Det värsta som finns är att du ger för att förvänta dig tillbaka. Det är som att du köper en tjänst genom att ge henne något. Sluta vara nere på henne om det nu är så surt att inte få något tillbaka. Hon har inte tvingat dig.

Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.