• Lenze

    Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?

    frogglan skrev 2018-04-07 14:23:12 följande:

    Hej

    Jag åker till Ivi Valencia och ska göra insättning på Torsdag.

    Har du redan varit där?


    Hej, hur tycker du att Valencia kliniken var? Var det äggdonation? 
  • Lenze
    Spain skrev 2019-01-27 21:30:39 följande:

    Om några veckor ÄD i Malaga IVI. Någon Mer?Skrattande


    Hej, vad var ditt intryck av IVI Malaga? Har allt gått bra?
  • Lenze
    Fröken lillasyster skrev 2019-10-19 17:08:59 följande:

    Hej, vad roligt att det är fler som är på gång i Spanien. Vi valde att åka till Alicante och Instituto Bernabeu. Vilka kliniker går ni andra på och hur långt har ni kommit i era processer?


    Hej, vad spännande. Hur var ditt intryck? Är det äggdonation?
  • Lenze
    Primavera skrev 2020-10-04 15:45:13 följande:

    Gjorde ÄD på IVI Alicante Och fungerade jättebra. Allt väldigt smidigt och professionellt. Har en dotter på 2 år. Satte in två embryon och ena överlevde och blev till vår dotter. Inga kvar till frysen av 19 ägg men gjorde inget eftersom vi var nöjda med ett barn. Blev dock spontant gravid och har idag även en lite pojke på två månader.


    Vad härligt grattis :) Vi har varit nere i IVI och jag är lite ledsen över resultatet eftersom vår donator fick 14 ägg men bara 1 blev en blastocyst. Tycker den statistiken lät dålig. Det gick även väldigt snabbt att få en donator vilket gör mig rädd att de slarvat med utseendet och att om det blir ett barn inte alls kommer vara lik mig. Är även rädd för att inte känna koppling till barnet eftersom det är vi äggdonation. 
  • Lenze

    Hej hur har det gått? Min bästa vän gjorde äggdonation i Valencia och barnet liknar inte henne ett dugg. :( Hon får höra det ofta och det är oerhört jobbigt. Nu pratar hon med en psykolog om det. Men bebisen är riktigt söt! Funderar själv på göra äggdonation men tvekar på grund av hennes historia. 

Svar på tråden Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?