Inlägg från: Anonym (ulla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ulla)

    Saker ni aldrig tänkte på när ni förespråkade feminismen! Är det fortfarande lika lockande att ha en feministisk man??

    Eftersom män och kvinnor är likadana enligt vänsterfeminismen så:
     
    1: Den feministiska mannen har slutat betala för notan vid restaurangbesök, han har även slutat bjuda på drinkar m.m. Varför ska han betala när alla människor är en "hen"?.

    2: Att som man ha ett våldsamt slagsmål med en kvinna är inte längre mer tabu än att två män har slagsmål med varandra. Tidigare har det ansetts fegt och ynkligt att en kille slår en tjej, men inte i hen världen! Här är alla lika!

    3: Vårdnadstvister kommer inte längre vara till kvinnans fördel, som är fallet idag. Kvinnan har alltid haft förtur i vårdnadstvister men nu är det slut på det eftersom vi alla är hen. 

    4: Den feministiska mannen är inte längre familjens beskyddare vid farliga situationer, nu är det kvinnan som ska träda fram farliga och våldsamma situationer. Mannen är nu en legitimerad ynkrygg. 

    5: Gentlemanna beteendet från mannens sida är nu slut. Från och med nu är det slut på att exempelvis hålla uppe dörren för kvinnor, eller att låta kvinnor få förtur vid kritiska situationer, exempelvis när ett passagerarfartyg sjunker. 

    6: Att mannen ska ta initiativet att söka kontakt med en kvinna han är intresserad av är slut! Nu är det kvinnorna som ska kliva fram och vara dem som inleder en kontakt.    

    7: Mannen har dessutom slutat vara den som är "praktiskt lagd". Nu är det även kvinnan som ansvarar för däckbyten och reparationer på bilen, reparationer i hemmet, installering av tekniska prylar i hemmet. 

    Är det fortfarande lockande med vänsterfeminismen?  

  • Svar på tråden Saker ni aldrig tänkte på när ni förespråkade feminismen! Är det fortfarande lika lockande att ha en feministisk man??
  • Anonym (ulla)
    Ankie64 skrev 2018-01-18 12:46:48 följande:
    Fast feministerna är inte framgångsrika kvinnor. Framgångsrika kvinnor är sällan feminister, det är dom misslyckade som gömmer sig bakom feminismen.
    Sant. Ofta är det svaga kränkta kvinnor som söker sig till den här ideologin för att få upprättelse.  
Svar på tråden Saker ni aldrig tänkte på när ni förespråkade feminismen! Är det fortfarande lika lockande att ha en feministisk man??